Din forbindelse til…

Nordens hurtigste netværk

et af de stærkeste digitale samfund

ét samlet økosystem

Få Nordens stærkeste netværk

Vi kan ikke garantere, at du kender os. Men vi kan garantere, at du ikke kan undvære os.

I over 20 år har GlobalConnect bundet Norden sammen med digital infrastruktur, så vi i dag er et af verdens stærkeste digitale samfund. Mere end halvdelen af al datatrafik i Danmark går via vores netværk, og vi kan som de eneste levere et sammenhængende IT-setup – fra fiber i jorden til data i skyen.

Optimér jeres IT-infrastruktur ved at kombinere de bedste elementer, sikkerhed og de største fordele ved forskellige netværksløsninger.

Velkommen til en ny digital virkelighed

Forestil dig en digital virkelighed, hvor alt er forbundet og taler sammen. Hvor netværket tænker selv, og det ene system ved, hvad det andet gør, så du slipper for at tænke på teknikken. GlobalConnect leverer netop det. Fra fiber til sky i én samlet løsning. Skræddersyet til at styrke din forretning og skabe vækst.

Mød den nye digitale virkelighed i filmen >

Velkommen til en ny digital virkelighed

Vi tager det fulde ansvar. I får den fulde pakke.

Alt for mange IT-løsninger er et kludetæppe af forskellige systemer og leverandører. Det øger risikoen for fejl og fatale huller i sikkerheden.

Hos GlobalConnect får I ét sammenhængende dataflow og økosystem. Fra jord til sky. Vi tager selvfølgelig det fulde ansvar. Fra rådgivning og implementering til drift. Fra ende til anden.

I virksomheden. På tværs af locations. Og ud i hele verden.

Vi tager det fulde ansvar. I får den fulde pakke.

Få en helhedsorienteret løsning

IT-sikkerhed er ikke kun forretningskritisk, men kan også gøre styrke jeres position i en verden, hvor digital vækst er et konkurrenceparameter.

Med GlobalConnect som sikkerhedspartner, kan vi hjælpe jer med at få overblikket over jeres data og systemer, holde jeres hardware og software opdateret og tage regelmæssige backups.

Vi har stor ekspertise indenfor IT-sikkerhed og sikkeredsprodukter og kan rådgive jer, i den løsning der passer jeres forretningsområde og IT-ressourcer.

Få en helhedsorienteret løsning

155.000 km fiber

35.000 m2

30.000 kunder

Skal vi fremtidssikre jeres netværk?

Fremtidssikring, skalerbarhed og ét sammenhængende IT-økosystem. Vi kan hjælpe med at tilpasse jeres IT-løsninger til hvordan jeres forretning ser ud nu – og i fremtiden. Lad os kontakte jer til en snak om, hvordan I får mest muligt ud af fremtidens netværk.