Beskyt dine data med Veeam Cloud Connect

Er du sikret mod ransomware-angreb?

Bliv sikret

Beskyt dine backup-data med Veeam® Cloud Connect™

Tidligere gik it-kriminelle oftest efter virksomheders primære data. Men i dag er backup-filer blevet et oplagt mål for ransomware-angreb. Manglende sikkerhed og fravær af de rigtige backup programmer gør nemlig backup-filer til en bagdør, der er nem at få adgang til. Og når først hackere har adgang til backup-filerne, kan de slette alle dine data.

25

procent af alle danske virksomheder er blevet ramt af et ransomwareangreb

140

dage er den gennemsnitlige tid, der går, fra virksomhedens data kompromitteres til det opdages.

58

af virksomheder der rammes af ransomware-angreb, vælger at betale løsesum til hackerne.

Er din virksomhed beskyttet mod ransomware-angreb?

1 ud af 4 virksomheder er blevet ramt af et ransomwareangreb. Det kan koste dyrt – ikke blot i omkostninger til at få frigivet data, men også i form af mistede ordrer, hjemsendte medarbejdere og negativ omtale. Her kan Veeam Cloud Connect hjælpe.

Se hvordan i videoen

Er din virksomhed beskyttet mod ransomware-angreb?

Beskyttelse med Insider Protection

Ransomware er et af de mest almindelige typer angreb mod danske virksomheder. Faktisk har hver fjerde danske virksomhed været ramt af et ransomware-angreb, så behovet for bedre backup-beskyttelse er klart.

Ransomware rammer nemlig både pengepungen, ordrebogen og virksomhedens ry. Med Insider Protection går GlobalConnect til kamp mod ransomware og tilbyder udvidet beskyttelse (backup og restore) gennem tre smarte trin, som du kan se i illustrationen længere nede.

Beskyttelse med Insider Protection

Bedre beskyttelse med Veeam Cloud Connect

Hvis du allerede bruger Veeam Backup & Replication, kan du nemt opgradere til Veeam Cloud Connect og få sikker beskyttelse af dine backup-data med Insider Protection fra GlobalConnect.

Cloud Connect gør det nemlig muligt at sende data fra din Veeam Backup & Replication-installation til GlobalConnect, hvor de altid er i sikre hænder. Og med Insider Protection, vores effektive backup og restore-løsning, får du udvidet beskyttelse mod ransomware-angreb.

Bedre beskyttelse med Veeam Cloud Connect

Nedtælling til bedre backup beskyttelse begynder her: 3-2-1

Løsningen bygger på best practice-strategien 3-2-1-backup, der spreder dine data ud på minimum tre platforme. Du opbevarer to kopier lokalt i virksomheden, og den tredje på en sikker offsite-platform via Veeam Cloud Connect — i et af GlobalConnects sikre (og A+ energicertificerede) datacentre.

På den måde er dine backup-data sikre, hvis din virksomhed rammes af f.eks. brand eller oversvømmelse, og de er godt beskyttet mod ransomware-angreb via effektiv backup software.

Nedtælling til bedre backup beskyttelse begynder her: 3-2-1
Video modalVideo modal

Styrken ved Veeam Insider Protection

  1. Veeam Backup & Replication udfører beskyttelse af backup-filer mod utilsigtet eller forsætlig sletning hvis backup-filer eller et gendannelsespunkt (backup and restore) bliver slettet i Veeam Cloud Repository.
  2. Veeam Backup & Replication flytter filerne til en særskilt ‘recycle bin’-folder i GlobalConnects repository for at sikre filerne på en sikret backup-server.
  3. Filer bevares i fem dage i henhold til best practice (eller efter aftale), hvorefter de endegyldigt slettes. Det sikrer, at ingen filer kan slettes øjeblikkeligt, hvis en hacker får adgang til din virksomheds backup-filer.
Styrken ved Veeam Insider Protection

Traditionel backup sikrer ikke længere virksomhedens data

Mange IT-ansvarlige opdager for sent, at de ikke er ordentligt beskyttet mod moderne cyberkriminalitet. Det kan blive uhyggeligt dyrt og i de værste tilfælde true virksomhedens mulighed for at overleve. Her får du vores bedste tips til at sikre din virksomheds backupdata.

Læs artikel

Få opgraderet jeres beskyttelse nu

Udfyld formularen eller ring til os på +45 38 40 16 00. Vi rådgiver jer om sikkerhed og effektiv beskyttelse af jeres vitale data.