Sikre og stabile IT-løsninger til det offentlige

Få rådgivning >

Løsninger med borgere og brugere i centrum

Hos GlobalConnect har vi mange års erfaring med at levere sikre og stabile IT-løsninger til offentlige organisationer i alle størrelser. Uanset om I er kommune, region, en stor arbejdsplads indenfor sundhedssektoren, et uddannelsessted eller en lille daginstitution, kan vi hjælpe.

Fx med stabile og sikre internetforbindelser (via eget fibernet), sikker opbevaring af data (i egne datacentre placeret i Danmark) og opgradering af jeres VPN, så medarbejderne kan arbejde sikkert hjemmefra.

Vi véd, at I har en travl hverdag. Derfor har vi specialiseret os i samlede IT-løsninger, hvor vi kan tage ansvaret for at tingene bliver opdateret automatisk og bare virker.

LEVERANDØR TIL SKI 50.46

LEVERANDØR TIL SKI 02.22

GlobalConnect blev i efteråret 2021 for tredje gang valgt som samarbejdspartner og leverandør af samfundskritisk internet og dataforbindelser til det offentlige på SKI 50.46. Aftalen gælder fra 1. oktober 2021 til 30. september 2028.
Læs mere om aftalen 50.46 Datakommunikation/WAN 2021

GlobalConnect har derudover også indgået en 10-årig aftale med SKI om SKI 02.22, der giver offentlige institutioner mulighed for at købe it-drift og relaterede services, hvor sortimentet både favner den traditionelle IT-drift samt cloud-baseret drift. Aftalen løber fra 6. februar 2023 til 6. februar 2033.
Læs mere om aftalen 02.22 IT-drift 2023

 

35.000

m2 datacentre

155.000

km fiber

30.000

kunder

Uddannelse og undervisning

Med GlobalConnect som IT-samarbejdspartner er vejen åben for at give elever og studerende en tidssvarende og inspirerende undervisning, der udnytter digitaliseringen på alle niveauer.

Lynhurtigt internet, studiearbejde via stabil wi-fi i et sikkert miljø, båndbredde til film, Internet of Things og meget mere. Alt sammen teknologi, der giver jer bedre mulighed for at udstyre elever og undervisere med viden og kompetencer, som allerede efterspørges i dag og bliver endnu vigtigere i fremtiden.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe skoler

Uddannelse og undervisning

Godkendt leverandør til SKI 50.46 og SKI 02.22

GlobalConnect har siden 2012 været fast leverandør til det offentlige og er fra 2021-2028 leverandør på alle fire delaftaler under SKI-aftale 50.46 Datakommunikation/WAN.
<strong>Læs mere om SKI 50.46 delaftalerne her:</strong>
Staten og Region Hovedstade
Region Sjælland
Region Syddanmark
Region Midt- og Nordjylland

<strong>Derudover er vi fra februar 2023 leverandør på SKI 02.22</strong>

Vi tilbyder rådgivning i hvordan I bedst muligt fremtidssikrer jeres infrastruktur, så I kan følge med i den accelererende digitalisering og vi har mange års erfaring med at varetage kritisk infrastruktur, så jeres IT-drift er i gode hænder.<p>

Vi kan hjælpe med at se jeres netværksløsninger efter i sømmene og vurdere om det er bedst at opgradere til nyere teknologi, for eksempel for at forebygge DDoS-angreb og andre former for cyberkriminalitet.

Godkendt leverandør til SKI 50.46 og SKI 02.22

Sundhed og omsorg

Med GlobalConnect som professionel samarbejdspartner på IT-området kan I få hjælp til at indføre de digitale løsninger, som gør hverdagen mere effektiv og frigiver tid og overskud til omsorg og pleje.

<strong>Sikker og miljøvenlig dataopbevaring</strong>
Vi kan også hjælpe jer med sikker håndtering og opbevaring af følsomme persondata, som skal sendes mellem forskellige lokationer. Eller opbevares i et af vores topsikrede danske datacentre, som vi hele tiden arbejder på at gøre grønnere, sikrere og mere effektive.

Som de eneste i Europa tilbyder vi serverplads i submerged cooling, som sparer op til 90% strøm i forhold til ventilationsbaseret nedkøling.

Læs mere om vores datacentre her.

 

Sundhed og omsorg

Har I behov for rådgivning eller spørgsmål til hvilke løsninger, vi kan tilbyde offentlige institutioner?

38401600

micvos@globalconnect.dk