Vælg en professionel samarbejdspartner til jeres digitale infrastruktur

Få en fremtidssikret løsning

Samlet løsning fra én leverandør

Fra jord til sky – koblet sammen i én fremtidssikker løsning, hvor GlobalConnects specialister tager hele ansvaret for implementering, drift og opdateret sikkerhed. ​Vi kalder det Managed End-to-End Connectivity.

GlobalConnect har eget fibernet og datacentre i Danmark. I alt ejer og drifter vi 155.000 kilometer lynhurtig fiber og 35.000 kvadratmeter sikre datacentre i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Derfor kan vi tilbyde markedsledende løsninger indenfor netværk, IT-sikkerhed, cloud og telefoni.

Leverancepræcision fra start til slut

I vores dedikerede projektafdeling sikrer erfarne projektledere hurtige leverancer fra ordre til drift – uden det går ud over kvaliteten. Vores agile projektstyring er baseret på velafprøvede processer og principper, som tilpasses jeres ønsker og behov​.

Projektstyringen involverer de vigtigste interessenter hos jer, så alle er orienteret om eller deltager i justeringer og beslutninger, der skal tages undervejs​.

Leverancepræcision fra start til slut

Sikker og stabil drift med jer i fokus

Med GlobalConnect som professionel samarbejdspartner er I sikret en sikker og stabil drift – døgnet og året rundt. Mange af vores kunder indgår i samfundskritiske strukturer og stiller derfor ekstra høje krav til oppetid, stabilitet og sikkerhed. Det lever vi op til, og det kommer selvfølgelig alle vores kunder til gode.​

Jeres team hos os reagerer hurtigt og er tilgængelige, når I har brug for det. I kan forvente kontinuerlig, proaktiv og tæt opfølgning.

Sikker og stabil drift med jer i fokus

Sikkerhed er en del af vores DNA

Hos GlobalConnect har vi mange års erfaring med at levere gennemtænkte løsninger til kunder, som stiller ekstra høje krav til sikkerhed og håndtering af særligt følsomme data.

Med et trusselsbillede der hele tiden ændrer sig, og en generel stigning i målrettede cyberangreb, er sikkerhed ikke kun et spørgsmål om teknologi.

Dialog og sparring med dedikerede sikkerhedseksperter hos en professionel samarbejdspartner er mindst lige så vigtig, hvis en forretningskritisk infrastruktur skal være beskyttet døgnet rundt.

Sikkerhed er en del af vores DNA
Lad os hjælpe jer med at fremtidssikre hele jeres IT-setup - fra jord til sky

Lad os hjælpe jer med at fremtidssikre hele jeres IT-setup – fra jord til sky

38401600