Cloud services hos GlobalConnect

Vælg mellem en cloud-løsning hos os, jeres egen hosting eller en hybrid løsning

Se vores løsninger >

Genvej til en sikker, stabil og skalérbar IT-drift

Cyberangreb kan have store og vidtrækkende konsekvenser og har næsten altid signifikante negative effekter af den ene eller den anden slags, der påvirker virksomhedens økonomi, drift og kunder. I nogle tilfælde kan det endda true den ramte virksomhed eller dens kunder på livet.

Det er baggrunden for, at vi hos GlobalConnect har investeret i udviklingen af platforme, procesapparater og IT managementløsninger, som dækker alle de vigtigste vinkler af i din infrastruktur. Vi tilbyder en sammenhængende suite af Managed Services som pakker både end points, netværk og cloudbaserede dele af din løsningsinfrastruktur ind i velfungerende, opdateret sikkerhed.

Vi kalder det Secure Private Hosting, og det kan du læse mere om her.

Sikkerhed, redundans og stabilitet

Hos GlobalConnect tilbyder vi Cloud-infrastruktur og -services baseret på datacentre i Danmark.

Vi giver adgang til mange måder at komme i skyen på og vi tilbyder forskellige tillægsservices, som vi tilpasser jeres behov for sikkerhed, tilgængelighed og service.

I tillæg til vores cloud-infrastruktur tilbyder vi også løsninger, kan bygges ovenpå jeres løsning og som løbende opdateres – for at skærpe sikkerheden eller tilknytte applikationer.

Sikkerhed, redundans og stabilitet

Kør fremtidens applikationer med Containerization og Kubernetes

Fremtiden for applikationer og software ligger i Containers, dvs. pakker der indeholder alle nødvendige elementer for at kunne køre, hvor som helst.

Vi tilbyder styring af Containers via Kubernetes-as-a-Service (KaaS) som en integreret del af vores Cloud, og du kan derfor få gavn af alle fordelene, fx software defined network, mikrosegmentering, disaster-recovery etc.

Med KaaS får du et sikkert og stabilt setup til afvikling af applikationer, hurtig udrulning af opdateringer og ny software, samt skalerbarhed på tværs af jeres infrastruktur.

Kør fremtidens applikationer med Containerization og Kubernetes

Et ekstra lag på jeres Cloud-løsninger

DRaaS er en ekstra forsikring til cloud-delen af jeres forretningen.

DRaaS giver virksomheder, som anvender VMware, mulighed for at sikkerhedskopiere data og IT-infrastruktur til GlobalConnects cloud computing-platforme, placeret i Danmark.

Det giver den ekstra beskyttelse i form af muligheden for at genskabe forretningskritisk infrastruktur og data, hvis der skulle ske nedbrud.

Læs om DRaaS

Et ekstra lag på jeres Cloud-løsninger

Backup-as-a-Service

GlobalConnect leverer stabile, skalerbare backup-løsninger, der minimerer virksomhedens risiko for tab af data på tværs af platforme – virtuel, fysisk og cloud.

Derudover tilbyder vi Insider Protection, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed i tilfælde af uheld eller angreb.

Læs mere her om vores forskellige backup-løsninger.

Vi tilbyder også backup af Microsoft 365

Backup-as-a-Service

Øget sikkerhed

Sikkerhed er en integreret del af alt, hvad vi tilbyder og den måde vi bygger og driver hybrid IT-infrastruktur og services på. Gennem private cloud services kan I få adgang til sikkerhedsservices som: Systemovervågning, Log, Security Information and Event Management, Disaster Recovery og Backup.

Mulighederne er mange, lad os rådgive jer

GlobalConnects cloud kan integreres med jeres nuværende og/eller fremtidige public cloud services og administreres som en del af en samlet fleksibel aftale om Cloud.

Vi finder de bedste Cloud-udbydere og sammensætter den optimale løsning sammen med jer.

Mulighederne er mange, lad os rådgive jer

Kombinér cloud-løsninger

Secure Hybrid Cloud Framework
Ved at integrere udvalgte komponenter fra Public Cloud services, opnår I samlet synlighed på tværs af hybride cloud-netværk. I får meget effektive værktøjer til at sikre det højeste niveau af sikkerhed, compliance og dybdegående sporbarhed på aktiviteter i alle miljøer.

Microsoft365
Med Microsoft365 får I beskyttelse og backup af brugernes data, så I kan klare dagens administrative opgaver, samarbejdsprojekter og kommunikation i et beskyttet digitalt miljø. Alle medarbejdere har adgang til Word, Excel, SharePoint, PowerPoint, OneNote og Outlook.

Hyperscalers
Vi kan sammensætte jeres hybride IT-setup til at passe til jeres behov, ved brug af services fra hyperscalers. Med denne service kan I bl.a. skabe overblik over jeres workloads og services fra forskellige clouds. Vi tilbyder også multicloud, så I kan ‘strække’ data over flere datacentre og geografier –styret fra én portal.

Kombinér cloud-løsninger

Kom sikkert i skyen med os

Kontakt os og hør mere om vores mange cloud services og sikkerhedsprodukter.