Én leverandør. Én samlet netværksløsning.

Sikkert, stabilt og tilpasset jeres behov

Kontakt os

Få en sikker netværks-infrastruktur

Med en lynhurtig fiber får du en netværksløsning, der er klar til dit stigende dataforbrug. Ved at samle dine nationale og internationale forbindelser hos os, kan du nemt bygge én samlet netværksløsning – gennem én leverandør. Vi har vores eget backbone-net i Nordeuropa, og som mangeårig leverandør til internationale operatører, sørger vi for, at dine data altid kommer sikkert frem.

Stabilitet og sikkerhed går altid hånd i hånd

Vi er din garant for sikkerhed og stabilitet – og lynhurtige opkoblinger. Vi monitorerer dine forbindelser og data, og vi rykker hurtigt ud, hvis du oplever et problem.

Vi har samlet alle vores tjenester i én samlet løsning, der kan tilpasses de behov I har nu – og i fremtiden.

Vi kalder løsningen SmartConnect.

Stabilitet og sikkerhed går altid hånd i hånd

Forbind forretninger og mennesker

Virksomheder med lokationer på tværs af landegrænser har behov for en hurtig og sikker forbindelse. Vi hjælper dig med den rette løsning, hvad end du har brug for en A til B-forbindelse eller løsninger som SD-WAN eller IPVPN.

Forbind forretninger og mennesker

Skab frihed, der rækker helt ind i skyerne

Hjælp dine ansatte med at slippe for tidskrævende og komplekse IT-systemer. Giv dem i stedet friheden til at arbejde hvor som helst ved hjælp af intelligente cloud-tjenester – og en fiberforbindelse, der sikrer effektiviteten.

Skab frihed, der rækker helt ind i skyerne
Ring eller skriv til os og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde din forretning.

Ring eller skriv til os og hør mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde din forretning.

Vil I også kobles op på markedets stærkeste netværk?

38401600

Netværksløsninger

Med SmartFiber fra GlobalConnect får din virksomhed den hurtigste internetforbindelse på markedet, med en komplet netværksløsning, som giver dig en sikker og enkel hverdag.

Læs mere om SmartFiber

Med en Managed SD-WAN-løsning fra GlobalConnect er det slut med at være frustreret over kompleksitet, ustyrlige omkostninger og
lange leveringstider: Managed SD-WAN giver dig et perfekt overblik og mulighed for de tilpasninger af netværket, der er nødvendige for
at understøtte din forretning.

Læs mere om Managed SD-WAN

Med Ethernet Private Line kan du nemt forbinde flere adresser med en professionel Ethernet-forbindelse.

Et sort fibernet byder på mange fordele – både i forhold til drift og sikkerhed. Selvom det kan virke som et stort projekt, er det en investering, som oftest tjener sig ind på få år. Et sort fibernet holder nemlig dine driftsomkostninger nede og sikrer uafhængighed fra eksterne leverandører.

Du får fuldstændig teknologisk valgfrihed, og du bestemmer helt selv, hvilken teknologi, der skal være i enden af linjen. Typisk kan et fibernet løbe på strækninger over 80-120 km, og hvis du har brug for længere rækkevidde, hjælper vi gerne med at opsætte en repeater station – ellers er en afstandsuafhængig WDM-løsning også en oplagt mulighed.

 

WDM giver dig markedets højeste hastighed og fuld transparens. Med WDM er sendebølgerne adskilt, så det bliver umuligt at blande data sammen. Det giver ikke bare høj stabilitet, men også høj sikkerhed. I praksis er datastrømme på de enkelte bærebølger nemlig umulige at bryde ind i.

Så du får altså alle fordelene fra en rå fiberløsning og endnu bedre sikkerhed. Og i modsætning til “rå” fiber, giver WDM dig ubegrænset rækkevidde – og det gør løsningen perfekt til backbone-kredsløb og forbindelser mellem datacentre.

Mobil Link er en 3G/4G mobil forbindelse, som benyttes som sekundær (failover) forbindelse til en Fiberforbindelse.

Den sekundære forbindelse kommer i brug i tilfælde af, at den primære fiberforbindelse afbrydes. Mobil Link leveres indbygget i en CPE, som stilles til rådighed af GlobalConnect.

GlobalConnect tilbyder internet i højeste kvalitet. For at sikre maksimal tilgængelighed og optimal trafikafvikling på Internet produktet er GlobalConnects netværk opbygget med egne redundante fibre med terabit kapacitet til vigtige internet knudepunkter.

Fra disse strategisk vigtige positioner, sikrer GlobalConnect det optimale mix mellem hurtigt lokalt internet, samt robuste og effektive internationale forbindelser.

Ved at blive tilsluttet vores landsdækkende fiberring, får du adgang til GlobalConnects neutrale transmissionsplatform. Det er en nyskabende markedsplads, hvor content-udbydere og antenneforeninger kan handle med hinanden – på neutral grund.

MPLS VPN er en IP-netværksløsning, som henvender sig til virksomheder med flere lokationer, og skaber et privat, routed IP netværk for kunden. Med MPLS VPN får kunden en sikker adgang til sit eget private netværk mellem alle sine lokationer på GlobalConnects produktionsplatform.

Få en netværksløsning tilpasset jeres behov

Skriv til os og få et bud på, hvor enkel jeres netværksløsning kan blive.