– Norges Bank vælger GlobalConnect til digital infrastruktur

Læsetid: 14 minutter.

Norges Bank - sdwan globalconnect netværksløsning

 

Norges Bank og GlobalConnect har indgået en kontrakt om levering af digital infrastruktur. Løsningen er baseret på SD-WAN, internet og sikkerhedsløsninger. Aftalen har en værdi på op til 20 millioner NOK og løber i fem år.

 

Norges Banks har til opgave at fremme økonomisk stabilitet og administrere store aktiver på vegne af samfundet. Derfor har banken høje krav til sikkerhed og stabilitet i sine netværk, og de ønsker samtidig at samle alle netværksforbindelser på én kommunikationsplatform (WAN) i én aftale. GlobalConnect blev valgt som leverandør og har lagt vægt på at levere en moderne løsning, hvor sikkerhed og skalerbarhed er topprioritet.

”Vi ved, at sikkerhed er vigtig for Norges Bank. Med vores løsning får banken direkte adgang til GlobalConnect sikkerhedscenter, en krypteret løsning samt beskyttelse mod DDoS. Sikkerhed er også et bærende element i vores SD-WAN-løsning,” siger Charlotta Rehman, norsk landechef i GlobalConnect.

SD-WAN-teknologien flytter traditionelle funktioner i skyen. På den måde bliver driften af netværket strømlinet og centraliseret. Teknologien giver Norges Bank mulighed for selv at administrere funktionalitet og kapacitet effektivt via en dedikeret kundeportal. Hele løsningen er baseret på GlobalConnects eget landsdækkende fibernetværk, som løbende udvikles og opgraderes.

”Norges Bank er en meget vigtig aktør i vores samfund, og vi er stolte af at være valgt som leverandør til banken. Vi glæder os til at hjælpe med bankens digitaliseringsrejse,” siger Charlotta Rehman.

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe

38401600