En IT-sikkerhedspartner, I kan regne med

Få rådgivning

Få en ekspertvurdering af jeres IT-løsninger og rådgivning i sikkerhed

Jo mere I arbejder og kommunikerer digitalt, desto mere forretningskritisk bliver det at beskytte jeres data mod uheld, nedbrud og cyberkriminalitet. Hos GlobalConnect tilbyder vi professionelle IT-løsninger, der kommer med et solidt fundament af sikkerhed og som altid tilpasses jeres behov.

Her får I et overblik over, hvordan forskellige sikkerhedsløsninger kan sikre jeres virksomhed.

SmartFiber – med Extended Security

SmartFiber er den perfekte netværks- og sikkerhedsløsning til små og mellemstore virksomheder. Du får adgang til internet, firewall, 4G fail-over, multi VPN, wifi med gæstenetværk og prioritering af vigtige applikationer.

Extended Security er en udvidet sikkerhedsløsning, som automatisk bliver installeret og løbende opdateres i din SmartFiber-boks.

Ved at vælge en udvidet sikkerhedspakke, kan I opnå et højt sikkerhedsniveau, som normalt ville kræve medarbejderressourcer.

SmartFiber - med Extended Security

Et sikkert partnerskab

Indgangene man skal lukke for hackere er mange, og der vil altid være svage punkter.

De mange forskelligartede trusler kan få IT-sikkerhedsprodukter til at virke både utallige og udvalget uoverskuelig – med den effekt, at virksomheder ikke får taget stilling i tide.

Med GlobalConnect som sikkerhedspartner, hjælper vi jer med at få overblikket over jeres vigtigste data, holde jeres software og hardware opdateret, tage backups, opbevare dem sikkert og overvåge trusselsbilledet.

Et sikkert partnerskab

Truslerne er mange

Eksemplerne på forskellige cybertrusler er mange, men kan groft koges ned til fire kategorier:

Man-in-the-Middle-angreb, malware, DDoS-angreb og phishing.

Fælles for alle typerne er, at der findes effektive løsninger til at sikre virksomheder mod de angreb, der udgør den største trussel for dem.

I GlobalConnect kan vi hjælpe med at klarlægge jeres sikkerhedsbehov og tilbyde jer nogle af branchens sikreste produkter på tværs af de forskellige nævnte kategorier.

Truslerne er mange

40 %

af danske SMV’er har for lav sikkerhed i forhold til deres risikoprofil

16,5 mio

løber den gns. regning for datalæk op på, for nordiske virksomheder.

Flere lag sikkerhed

Vores forskellige produkter indeholder både sikkerhedselementer, som er integrerede i løsningerne, men også som giver mulighed for at tilkoble ekstra sikkerhed.

Fx. SD-WAN, der automatisk krypterer forbindelser mellem enheder og lokationer, og som derudover let kan integreres med Next Generation Firewall for yderligere beskyttelse.

Forskellige former for backup-løsninger, firewall og DDoS-beskyttelse kan derudover let kobles sammen med både fiber eller LAN-netværk – ligemeget om det er os, der leverer jeres netværk eller andre udbydere.

Hos GlobalConnect kan vi som de eneste på markedet tilbyde én samlet løsning, der samler alt fra netværk og cloud til sikkerhed og drift. Læs mere om SmartConnect her.

Flere lag sikkerhed

Helhedsorienteret løsning

Sikkerhed er ikke kun den tekniske opsætning af jeres IT-setup, men afhænger også i høj grad af jeres virksomhedskultur og medarbejdernes engagement i skkerhed.

Med det høje niveau af digitalisering, som virksomheder i dag arbejder med, er det kritisk for forretningen, at alle medarbejdere ved, at man fx ikke skal klikke på links i mistænkelige mails.

Skulle der opstå uheld eller fejl, er en firewall, som blokerer landingssiden eller en backup med uinficerede forretningsdata og systemer vigtige forsvarsmekanismer at have på plads.

Helhedsorienteret løsning

Læs mere om cybersikkerhed

Læs mere i vores eguide om cybersikkerhed

Få eguiden

Få professionel rådgivning om IT-sikkerhed

Vi klæder jeres virksomhed godt på til at modstå både nutidens og fremtidens trusselsbillede. Skriv til os herunder eller ring på +45 38 40 16 00