Bedre samarbejde og øget effektivitet med Unified Communication

Kontakt os >

Én platform. Endeløse muligheder.

Med Unified Communications fra GlobalConnect får du adgang til en bred vifte af kommunikationsværktøjer, der er bundet sammen på tværs for at skabe større fleksibilitet, bedre samarbejde og øget effektivitet. Til gavn for både dine medarbejdere og kunder.

Telefoni med teknologisk fortegn

Intelligente kommunikationsløsninger i skyen. Der passer til dine behov og budgetter.

Telefoni med teknologisk fortegn

Bygget til erhvervslivet

Effektive arbejdsgange. Større videndeling. Og en nemmere hverdag.

Bygget til erhvervslivet

Telefoniløsninger

Skru op for samarbejdet med Microsoft Teams

Med Direct Routing for Microsoft Teams kan du nemt og hurtigt bruge opkaldsfunktioner i Microsoft Teams med dine egne telefonnumre.

Opkald i Teams giver mulighed for basale telefonsystemsfunktioner, eksempelvis at besvare og foretage opkald – og derudover kan du også sætte opkald på hold, viderestille, foretage simultane opkald, benytte voicemail og se opkaldshistorik.

Med Direct Routing til Microsoft Teams hjælper vi dig med at flytte dine telefonnumre ud i skyen, så du kan få fuldt udbytte af din Unified communication-løsning.

Telefoni via fibernettet

Størstedelen af telefonitjenester er baseret på ’kobbernettet’, men i takt med, at det udfases til fordel for fibernet, skal telefonien følge med.

GlobalConnect hjælper din virksomhed godt videre med telefoni via bredbånd eller fibernet. Enten gennem en eksisterende eller nyoprettet linje. Du beholder samme telefonnummer, og du kan bevare din oprindelige omstilling. Men vi anbefaler, at du får en ny telefoncentral. Gamle centraler er nemlig dyre og komplekse at vedligeholde, og der er masser af fordele ved at implementere en moderne løsning.

SIP Trunk reducerer kompleksiteten – og dine udgifter

En SIP Trunk-løsning til din virksomheds telefonanlæg udnytter den eksisterende IT-infrastruktur til at etablere en forbindelse mellem anlægget og det offentlige telefonnet. Det reducerer kompleksiteten, og samtidig sænker det dine udgifter ved at skære overflødige omkostninger til ISDN-kredsløbet fra. Sidst, men ikke mindst nedsætter det dine samtaletakster væsentligt.

Alt dette er muligt, da GlobalConnect er forbundet med mere end 30 teleselskaber over hele verden, og derfor kan vi tilbyde attraktive samtaletakster til både Danmark og udlandet.

SIP Trunk til Skype for Business

Vi tilbyder også SIP Trunk-løsninger til Skype for Business, som baserer sig på din virksomheds eksisterende IT-infrastruktur og derfor ikke behøver nogen fysisk installation i dit eller teleselskabets netværk. Det betyder, at du nemt kan forbinde afdelinger på andre adresser, så vi nemt og hurtigt kan integrere dem i samme løsning.

 

Hurtig omstilling med Private Branch Exchange

 

Private Branch Exchange-servicen fra GlobalConnect er en webbaseret omstilling leveret via dit eksisterende internet fra GlobalConnect. Telefonerne kobles direkte på nettet, og der er ikke behov for noget ekstraudstyr.

Den webbaserede omstilling er nem at bruge, og alle medarbejdere repræsenteres med hver deres knap, som viser deres aktuelle status. Løsningen er enkel at bruge, men byder på en bred vifte af features:

  • Komplet omstillingspakke
  • Kompatibel med både Mac, PC, smartphone og tablet
  • Understøtter tale- og videoopkald samt tale- og videokonference
  • Enkel fraværsmarkering
  • Velkomstmeldinger og besked om åbningstider
  • Mulighed for kø

Lokal tilstedeværelse med internationale telefonnumre

I takt med, at din virksomhed vokser, bliver det ofte nødvendigt at etablere en lokal tilstedeværelse på udenlandske markeder. Med internationale telefonnumre kan du nemt etablere udenlandske numre, som skal indgå i virksomhedens samlede Unified communication-løsning – som eksempelvis Skype for Business. Alternativt tilbyder vi at viderestille internationale numre til et hvilket som helst andet nummer.

Hvilken løsning passer til jeres forretning?

Er I i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for jer? Skriv til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.