– Woomio: Jeg har sjældent oplevet så løsningsorienterede, agile og imødekommende personer

Læsetid: 18 minutter.

”Jeg har sjældent oplevet så løsningsorienterede, agile og imødekommende personer”

 Torsten Petersen, CTO, Founder, WOOMIO, KØBENHAVN

 

De sidste dage op til juleaften 2020 var ekstra spændende hos danske Woomio. Den lidt over 5 år gamle virksomhed havde været igennem en ambitiøs investorrunde, der for alvor kunne indfri stifternes vækstambitioner. Den 24. december om morgenen faldt de allersidste detaljer endelig på plads. Så 2021 startede i fuld fart: Nye større lokaler, flere ansatte og brug for en stabil, hurtig og sikker internetforbindelse. Løsningen blev GlobalConnects SmartFiber. 

   

Det er første gang, Chief Technology Officer Torsten Petersen har været på vej til ledelsesmøde med spindelvæv i håret. Og hvis det ikke havde været fordi en af medarbejderne havde gjort ham opmærksom på det, var medstifteren af den danske influencer- og marketingkampagneplatform, Woomio, dukket op til mødet med ekstraordinær hovedpynt.

Det kan nemlig være lidt af en støvet opdagelsesrejse gennem dunkle kældergange og ukendte rum, når der skal lægges fibernet ind i en ældre labyrintisk bygning i indre København. Og det skulle der, hurtigst muligt, da Woomio flyttede til nye og større lokaler i begyndelsen af 2021.

Efter at have researchet på forskellige løsninger på markedet valgte virksomheden GlobalConnets SmartFiber, som er en komplet netværksløsning, specielt udviklet til små og mellemstore virksomheder, hvor alle har rigeligt andet at tage sig til, end at bakse med IT-opsætning, indkøb af udstyr, sikkerhedsspørgsmål og vedligeholdelse.

 

 

Managed løsning var et kriterie

”Det var et vigtigt kriterie for mig, at vi kunne få en managed løsning, så det ikke er mig eller en anden i direktionen, der hænger på alt det her med IT. Egentlig synes jeg, det er spændende nok, men jeg har simpelthen ikke tid til at rende rundt og konfigurere alt muligt”, fortæller Torsten Petersen.

Så bortset fra et par indledende udflugter, for at guide folkene, der skulle føre fibernettet fra kælderen op til 4. sal, har Woomio’s CTO været godt tilfreds med, at GlobalConnect har taget hele ansvaret fra kabler til færdigt netværk med automatisk opdateret firewall, wi-fi og 4G-backup.

”Altså, vi fik sat det hele op, og så spillede det”, konstaterer han.

”Men først var jeres folk gennem tykt og tyndt for at få fiberen installeret i vores labyrint af en gammel bygning. Jeg har sjældent oplevet så løsningsorienterede, agile og imødekommende personer i servicesammenhæng.”

 

Sikkerhedsbyrden væk fra skuldrene

Woomio håndterer store mængder data. Af og til personfølsomme og forretningskritiske oplysninger. Sikkerhed og fortrolighed er afgørende for virksomhedens forhold til sine kunder. Derfor passede det ualmindelig godt i en travl hverdag, med den automatisk opdaterede sikkerhedsløsning, der følger med SmartFiber fra GlobalConnect:

”Der er jo masser af andre ting at lave i en virksomhed, som skal skalere og har en plan, der skal eksekveres på. Ved at vælge en managed netværksløsning, er vægten løftet af mine skuldre, fordi sikkerheden er sat langt bedre op, end jeg selv ville kunne gøre det med den viden jeg har”, siger Torsten Petersen.

”Vi føler os trygge, og det gør vores kunder også, fordi vi véd, at det er kvalificerede specialister, der har sat sig ned og lavet det her. Uanset hvor meget jeg satte mig ind i det, ville vi nok ikke få samme grad af sikkerhed, som vi har i dag. Med den her løsning, kan vi koncentrere os om det, vi allerede gør godt, og lade andre om det, de gør bedst.”

 

Woomios Top 3 over fordele:

 

Den tekniske løsning:

 

Perfekt til mindre virksomheder

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du og din virksomhed den hurtigste internetforbindelse på markedet med en komplet netværksløsning, som giver dig en sikker, enkel og trådløs hverdag, hvor tingene bare virker og bliver opdateret automatisk. Nye tjenester, som fx udvidede sikkerhedsfunktioner, bliver automatisk tilgængelige uden skift af hardware og kan tilvælges individuelt.

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe

38401600