Lynhurtig fiber til erhverv

Fiber er et effektivt værktøj mod dyr og frustrerende ventetid

Kan I få erhvervsfiber?

155.000

km fiber

35.000

m2 datacentre

30.000

kunder

Øg hastigheden og eliminér ventetiden – med fibernet til erhverv

Sløvt internet og lang load-tid er ikke kun tidsspilde, men ofte også til stor frustration for alle, der er berørte af den langsomme forbindelse.

Fiberløsninger fra GlobalConnect giver mulighed for, at jeres virksomhed får egen internetforbindelse, der gør det både hurtigere og mere sikkert for virksomheden at være forbundet til internettet.

Øg hastigheden og eliminér ventetiden - med fibernet til erhverv

Få jeres egen digitale motorvej med fiber

Som kunde hos GlobalConnect får I en stabil erhvervsfiber, der med garanti ikke sænkes af støj fra private brugere eller andre virksomheder.

Når man deler netværksforbindelse med andre brugere, kan det sammenlignes med en trafikeret motorvej, hvor der opstår kø og frustrerende ventetid, når der mange på vejen samtidig.

Jeres lynhurtige internetforbindelse er jeres egen dedikerede, som ikke benyttes af andre. På den måde er I sikre på, at dataflow til og fra virksomheden ikke bliver forstyrret af andres uvedkommende trafik.

Få jeres egen digitale motorvej med fiber

Book et møde

Tillægstjenester til erhvervsfiber

Med SmartFiber fra GlobalConnect får din virksomhed den hurtigste internetforbindelse på markedet, med en komplet netværksløsning, som giver dig en sikker og enkel hverdag. I stedet for at bekymre dig om IT-løsninger, kan du nu bruge din tid på at skabe værdi for virksomheden.

Læs mere om SmartFiber

DDoS-angreb er en af de hyppigste trusler mod virksomheder, og konsekvenserne er desværre store. Angrebene bombarderer dit website med indgående trafik, som lægger dit website og dine systemer ned.

Vi kan sikre dig mod truslen ved at monitorere og sammenligne din virksomheds indgående trafik løbende. Hvis trafikken øges, kan vi filtrere den uønskede trafik, så du ikke bliver påvirket af angrebet, men kan drive din forretning som altid.

Læs mere om DDoS her

Navigér sikkert online med en Managed Firewall. Det er branchens sikreste firewall – uden behov for at investere i eget udstyr. Vores Managed Firewall garanterer dig optimal ydeevne og sikkerhed – og du slipper for at tænke på installation og drift. Det er nemt, enkelt og effektivt.

Hvis din virksomhed eksempelvis rammes af en virus eller bliver offer for et ransomware-angreb, bliver dine backup-data din virksomheds livline. Vi hjælper dig med at få styr på dine backup-processer og sørger for, at dine data er i gode hænder gennem services som Veeam CloudConnect og Insider Protection.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få helt styr på dine backup-data.

Læs mere om backup her.

Hvis din virksomhed har brug for en internetforbindelse lige nu og her, kan vi give dig en Mobillink-forbindelse. Det er en midlertidig forbindelse, der fungerer indtil den rigtige fiberforbindelse er oppe at køre efter ca. 10 arbejdsdage.

Når du så har fået din fiberforbindelse, vil Mobillink fungere som en såkaldt failover, der tager over, hvis fiberforbindelsen i kortere tid er ustabil i forbindelse med støj eller nedbrud. Så selv om erhversfiber er hele ventetiden værd, kan du tage forskud på glæderne med en Mobillink-forbindelse, der får dig på nettet på bare tre minutter.

Selvom vores fiberforbindelse allerede er blandt markedets mest driftssikre, har vi lagt endnu et lag på. Med redundans på dine netværksløsninger og internet er du sikret en backup-linje, hvis dit fiberkabel eksempelvis bliver gravet over af en ivrig gør-det-selv-type. Med to fiberlinjer fra to forskellige kredsløb, er din virksomhed altid online – også hvis uheldet er ude.

Bliv fri for besvær og ventetid

Få et tilbud på lynhurtig og stabil fiber. Udfyld formularen eller ring til os på +45 38 40 16 00