Beskyt virksomhedens vigtige data med backup

Bliv modstandsdygtig overfor hackerangreb

Bliv sikret

Med en backup-løsning er jeres data sikret i tilfælde af hackerangreb

Styrk sikkerheden af virksomhedens forretningskritiske data, med Backup- og Disaster Recovery løsninger der gør det muligt for virksomheden, at opnå høj system- og datatilgængelighed på alle platforme – virtuel, fysisk og cloud. GlobalConnects specialister rådgiver jer om den rigtige backupløsning, som sikrer jer mod datatab.

25%

af alle danske virksomheder er blevet ramt af et ransomwareangreb

58%

af virksomheder der rammes af ransomware-angreb, vælger at betale løsesum til hackerne.

140

dage er den gennemsnitlige tid, der går, fra virksomhedens data kompromitteres til det opdages.

Vi har backup-løsning til ethvert behov

Mulighederne er mange, når I skal vælge en backup-løsning. ​

Jeres virksomheds størrelse, eksisterende tekniske setup og sikkerhedsprofil, er alle faktorer som det er vigtigt at tage i betragtning, når den optimale løsning skal findes. Nedenfor kan du læse mere om de løsninger vi tilbyder i GlobalConnect – men kontakt os gerne for en snak om, hvordan netop I opnår den bedste mulige sikkerhed fra jeres backup.​

Her kan du læse mere om vore løsninger og teknologier;​

➜ Læs mere S3 storage​

➜ Læs mere om Veeam Cloud Connect​

➜ Læs mere om Backup for Microsoft 365​

➜ Læs mere om Veeam Image/Snapshot Backup-Services​

➜ Læs mere om IBM Spectrum Protect​

➜ Læs mere om Disaster Recovery

Vi har backup-løsning til ethvert behov

S3 storage – det ekstra niveau af sikkerhed til jeres backup

S3 object storage er en ny forlængelse af jeres backup, der i højere grad adressere tendensen fra hackere, hvor netop den primære backup også rammes i ransomware angreb.​

Løsningen kan tilkøbes as-a-service og kan i de fleste tilfælde benyttes, uanset hvilken primær backup-løsning I bruger i dag. ​


➜ Læs mere S3 storage – det ekstra niveau af sikkerhed til jeres backup​

S3 storage – det ekstra niveau af sikkerhed til jeres backup

Veeam® Cloud Connect™

Med denne backup-løsning får du en ekstra sikker beskyttelse af dine backup-filer hos GlobalConnect.Du får Insider Protection, vores effektive backup og restore-løsning, som yder udvidet beskyttelse mod ransomware-angreb og utilsigtede eller forsætlige sletninger af data.Desuden giver løsningen mulighed for WAN-acceleration, som kan give op til 50 gange hurtigere online backup-kopiering. Data lagres i revisionsgodkendte, topsikrede datacentre.

Backup for Microsoft 365

Microsoft-programmerne er på mange arbejdspladser de programmer, som bliver brugt af flest. Hvis vigtige mails, eller andre Microsoft 365-data, bliver slettet ved en fejl, er det kritisk ikke at kunne gendanne disse data.

Med Veeam Backup for Microsoft 365 fra GlobalConnect kan I gendanne specifikke filer fra et bestemt tidspunkt fra backuppen.

Bemærk:
Vær opmærksom på, at backup ikke er en del af Microsoft 365-standardløsningen.

➜ Læs mere om Veeam Backup til Microsoft 365

Backup for Microsoft 365

Image/Snapshot Backup-service

Image backup sikrer en øjeblikskopi af operativsystemet, inklusive filer, eksekverbare programmer og OS-konfigurationer.

Backup-løsningen sørger automatisk for at registrere og gemme det fulde eller inkrementelle billede af harddisken.

Med en image-sikkerhedskopi kan I gendanne en enkelt fil, et bibliotek eller hele disken på den samme hardware, til en anden hardware eller til en virtuel maskine

➜ Download produktark om Veeam Backup & Replication

Image/Snapshot Backup-service

Data/File Backup-service

En backup-løsning, der giver mulighed for specifikation af backup-politik og afvikling for hver enkelt server, platform og applikation. En back-service med fuld frihed til at beslutte, hvad der skal beskyttes og hvor længe backup skal gemmes.

Vi tager en kopi af jeres server til nærmeste datacenter. Det sikrer den højest mulige hastighed i forbindelse med kopiering af backup-data fra jeres eget miljø.

➜ Download produktark om IBM Spectrum Protect

Data/File Backup-service

Distaster Recovery

Uventede hændelser (fx malware, server- eller applikationsnedbrud, hardwarefejl, tyveri eller brand) kan pludselig forhindre virksomheden i at få adgang til kritiske data og/eller forhindre fortsat drift.

Disaster Recovery backup fra GlobalConnect kan indarbejdes i jeres nød- og katastrofeberedskab og sikre driften til enhver tid.

Adapted Disaster Recovery kan tilpasses individuelle krav til omfang og gendannelsessted. Comprehensive Disaster Recovery er en løsning, hvor ‘2nd site as-a-service’ (DRaaS), bringer gendannelsestiden for en fungerende IT-infrastruktur tæt på nul.

➜ Læs mere om Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

Distaster Recovery

Få styrket sikkerheden i jeres virksomhed

Vi finder den ideelle backupløsning til jeres forretning og IT-setup: Udfyld formularen eller ring til os på +45 7730 3188