Er I godt sikret mod DDoS-angreb?

Prioritér jeres digitale selvforsvar

Bliv sikret

Få et stærkt beredskab mod DDoS-angreb med GlobalConnect

DDoS er en forkortelse for Distributed Denial of Service og er en af de hyppigste hackerangreb, der anvendes mod danske virksomheder. Konsekvenserne af denne type angreb kan være alvorlige, da hackere bombarderer jeres website eller webshop med indgående trafik, som lægger systemet ned.

GlobalConnect DDoS Protection er en enkel og billig løsning, som monitorerer og sikrer virksomheden mod en række DDoS-angreb, fordi vi filtrerer uønsket og fjendtlig trafik fra, så den ikke overbelaster og ødelægger jeres forbindelse til omverdenen.

7,9 millioner

DDoS-angreb på verdensplan i 2018

15,4 millioner

Forventet antal DDoS-angreb på verdensplan i 2023

Få det sikkerhedsniveau der passer til jeres risiko

Vælg en omkostningseffektiv og sikker løsning
GlobalConnect DDoS Protection er en effektiv og billig løsning, som monitorerer indgående digital trafik og sikrer jeres virksomhed mod skadelig trafik. Så kan I roligt fortsætte med at have fokus på jeres kunder, partnere og kerneforretning.


Ekstra sikkerhedslag uden latency

Hos GlobalConnect står alt vores anti-DDoS udstyr i vores eget netværk og det sikrer, at I og jeres brugere ikke oplever latency på hverken jeres netværk eller hjemmeside.


Vælg mellem tre forskellige abonnement-løsninger ud fra jeres risikovurdering

Vælg mellem Anti-DDoS Basic, Anti-DDoS Business, og <i(NYHED) Anti-DDoS Advanced. I alle tre abonnementer er der mulighed for at tilkøbe funktioner, som gør jeres individuelle løsninger endnu stærkere.

Få det sikkerhedsniveau der passer til jeres risiko

Hvad er DDoS – og hvordan kan det skade jer?

Ved et DDoS-angreb sender hackere trafik til et website, som så overbelaster forbindelserne eller lægger systemerne ned og lammer serverne.

Det giver nedetid, som kan have store konsekvenser for eksempelvis webshops, CRM-systemer og support-kanaler, hvor tilgængelighed er forretningskritisk.

I risikovurderingen hos virksomheder, bør man derfor indregne, hvor kritisk nedetid er for forretningen og i hvor lang en periode, man kan tolerere nedetid – både økonomisk og forretningsmæssigt.

Det kræver en solid it-infrastruktur, specialistviden og særligt udstyr, som altid er opdateret, hvis I selv skal forebygge DDoS-hackerangreb mod jeres digitale kanaler.

Kontakt GlobalConnect, så finder vi frem til, hvordan I bedst undgår problemer og nedbrud, hvis I skulle blive udsat for DDoS-angreb.

Hvad er DDoS - og hvordan kan det skade jer?

Antallet af hackerangreb er stigende

DDoS-angreb er en af de mest hyppigste digitale trusler mod virksomheder, og antallet af angreb er stigende.

Amerikanske Cisco Systems har beregnet, at det samlede antal DDoS-angreb på verdensplan i 2018 var 7,9 millioner. I løbet af 2020 voksede det antal til 10 millioner, og det anslås, at der vil være over 15 millioner angreb i 2023.

I Danmark alene blev der i første halvår af 2022 registreret over 40.000 DDoS-angreb.
Tendensen med DDoS-angreb er dermed tydeligt voksende – og det gælder også i Danmark.

Antallet af hackerangreb er stigende

Skal vi beskytte jeres forretning?

Få den rette sikkerhed til jeres hjemmeside og bliv bedre beskyttet mod hackerangreb. Vi har en løsning, der kan tilpasses jeres forretning: Udfyld formularen eller ring til os på +45 38 40 16 00