– 5 gode råd der kan øge IT-sikkerheden i dagligdagen

Læsetid: 15 minutter.

Opdateret maj 2022.

Hackerangreb koster danske virksomheder milliarder af kroner om året. Moderne cyberkriminelle er professionelle og velorganiserede – og de er ofte et skridt foran.

Konsulentfirmaet Deloitte vurderer, at den private sektor i Danmark samlet set bruger 2 mia. kr. om året på at sikre sig mod digitale trusler. Og truslerne er både alvorlige og reelle. Ved fx at bruge ransomware kan hackerne tage hele jeres it-infrastruktur som ‘gidsel’ ved at lamme den. Først når I betaler en løsesum, er der igen adgang til servere, netværk, databaser og arbejdsstationer.

Heldigvis er der forskellige muligheder for at sikre virksomhedens data, beskytte forretningen og skabe tryghed i hverdagen. Vi har samlet fem gode råd, som kan øge IT-sikkerheden i dagligdagen.

“Man skal huske, at det ikke kun er den tabte arbejdstid, der koster. Det kan også være tabt salg, kunder der skifter til konkurrenten og imagetab. Som virksomhed skal man derfor overveje, om man har råd til at spare på sikkerheden”.

 

 

Claus Munch, Head Of Backup Services

Det skal du vide om cybersikkerhed

Vil du have flere tips til, hvordan du kan beskytte din virksomhed? Download vores guide om cybersikkerhed og få overblik over hackernes yndlingsindgange og de mest udbredte cybertrusler.

Læs guiden

Vi rådgiver om IT-sikkerhed

Lad os hjælpe jer godt og sikkert på vej.