Secure Private Cloud

Genvej til en sikker, stabil og skalerbar IT-drift

Cyberangreb kan have store og vidtrækkende konsekvenser

– og har næsten altid signifikante negative effekter, der påvirker virksomhedens økonomi, drift og kunder. I nogle tilfælde kan det endda true den ramte virksomhed eller dens kunder på deres økonomiske eksistens.

Det er baggrunden for, at vi hos GlobalConnect har investeret i udviklingen af platforme, procesapparater og IT-managementløsninger, som dækker alle de vigtigste vinkler af, i virksomheders IT-infrastruktur.

Et modsvar til konstant skiftende trusler

Langt de fleste virksomheder har implementeret værktøjer og rutiner, som dækker traditionelle IT-sikkerhedsudfordringer af. Men løbende backup samt relativt velfungerende firewall og antivirus kan ikke længere stå alene. Det er ikke usædvanligt, at IT-kriminelle trænger ind på et netværk for derefter at bruge måneder på at identificere svagheder, placeringen af fortrolige informationer og skaffe sig privilegeret adgang til forretningskritiske systemer – før de eventuelt krypterer hele infrastrukturen og kræver løsepenge.

I det aktuelle trusselsbillede er bekymringen for ransomwareangreb – hvor hele eller dele af IT-infrastrukturen tages som gidsel af cyberkriminelle – med rette en af de faktorer, de fleste virksomheder er mest bekymrede for.

Totalservice med fokus på sikkerhed, stabilitet og modstandsdygtighed

Secure Private Cloud leverer service og vedligehold af jeres servere kombineret med en række omhyggeligt udvalgte elementer, der løbende tilpasses og som øger din infrastrukturs sikkerhedsniveau mod aktuelle og kommende cybertrusler.

Video modal

Med egne datacentre har vi desuden mulighed for at hoste vores kunders løsninger i enten Private Cloud eller i Hybrid Cloud-konfigurationer.

Vores kunder høster storskalafordele, da vi tilbyder at drifte deres infrastruktur og services på state-of-the art hardware, kombineret med dyb teknisk kompetence indenfor sikkerhed og drift. GlobalConnects backup services er brancheledende og med til at underbygge vores kunders ønsker om driftssikkerhed, redundans og adgang til hurtig og effektiv Disaster Recovery Service (DRaaS).

Hvis I vil vide mere om, hvordan vi arbejder med IT-infrastruktur og sikkerhed kan kontakte os for en uforpligtende snak om netop jeres behov på services@globalconnect.dk eller downloade vores whitepaper nedenfor.

Download whitepaper om Secure Private Cloud

Download