Er jeres Firewall-setup stærkt nok til jeres forretning?

Kontakt os

Et kompliceret trusselsbillede kræver avanceret beskyttelse

Undersøgelser viser, at op mod 50% af alle virksomheder hver uge er mål for cyberangreb. Samtidig stiger antallet af sårbare angrebspunkter, bl.a. som følge af stigningen i IoT-devices og remote work enheder. Dermed udvikler sikkerhedstruslerne sig hele tiden, og ondsindede angreb bliver stadig mere sofistikerede. I takt med denne udvikling, udvikler behovet for mere avancerede sikkerhedssstrukturer sig også.

Next Gen Firewall services er sikkerhed, der hæver niveauet af beskyttelse betydeligt. De går bl.a. meget dybere i sine screeninger efter trusler, de er real-time opdaterede og giver mulighed for at tilpasse sikkerheden på flere niveauer og til flere jobfunktioner.

Managed Next Gen Firewall Text

Next Gen Firewall adskiller sig fra den traditionelle Firewall på flere måder, herunder;

• Threat Prevention tilføjer et ekstra lag af sikkerhed oven på den eksisterende firewall. Threat Prevention, beskyttelse dit IT-miljø mod Zero-day angreb ved at blokere angrebet, selvom de bagved liggende servere og software endnu ikke er blevet sikrede med patch.

• Access Control gør det muligt for virksomheder at oprette politikker for at identificere, blokere eller begrænse brugernes brug af applikationer og widgets. Det sikrer, at brugeren kun har adgang til godkendte applikationer.

• Sandblast beskytter i forbindelse med download af filer/filer i e-mail mod Zero-day sårbarheder og ukendte angreb. Filer sendes til en emuleringsservice, hvor de pakkes ud og testes for ondsindet kode før de frigives.

Er det på tide med et eftersyn?

Hvilket behov I har for Firewall, afhænger af netop jeres forretning og IT-infrastruktur.
Hos GlobalConnect er vi eksperter i at sikre det rette niveau af beskyttelse til alle typer virksomheder. Så uanset om I har 50 eller 500 ansatte, skal vi nok guide jer til den rette Firewall-løsning.

Kontakt os i dag for at sætte et uforpligtende møde op, hvor vi kan se nærmere på, hvordan en opgradering af jeres Firewall eller generelle IT-sikkerhedsløsning kan styrke jeres forretning.

Er det på tide med et eftersyn?
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Kim Burmeister Nielsen, Director, Head of Commercial & Presales, GlobalConnect

38401600

services@globalconnect.dk