Skolernes netværkspartner

Matematiklærer eller IT-konsulent?

Lad lærerne være lærere og læg IT-ansvaret i hænderne på en professionel partner, der ved præcis hvilke krav, der stilles til IT- og netværksløsninger i dagens Danmark.

Som SKI-partner og IT-leverandør kan vi levere forskellige services, som gør det nemmere for jer at drive en uddannelsesinstitution.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • stærk wifi, der kan nå ud i alle kroge af skolen – skræddersyet til jeres bygning(er).
  • løsninger, der kan sættes til at slukke automatisk om aften og natten, så skolen sparer strøm.
  • … og tænder af sig selv igen.
  • automatiserede opdateringer, som gør jeres netværk mere sikkert.
  • en sikker og stabil netværksforbindelse – også selvom mange elever er på samtidig.
  • tryghedspakke, som beskytter jeres netværk mod hackerangreb.

Netværket kører på en abonnementsordning, hvor det koster det samme hver måned og I derfor kender jeres udgifter – uanset hvor meget I bruger vores support eller hvor mange, der logger på jeres netværk.

Giv ansvaret for skolens IT til en partner, der altid står til rådighed og er klar til at hjælpe med alt fra dårlig forbindelse til gennemgang af skolens sikkerhedsforanstaltninger. 

Video modal

Hvad har I brug for?

Ingen skoler er ens i hverken lokation, bygning eller elevantal. Derfor skræddersyr vi løsningerne ud fra jeres skoles, læreres og elevers behov til både netværk og udstyr. Læs hvordan vi kan løse jeres udfordringer i menuen herunder.

I får netværk og wifi gennem vores fiber, som giver jer Danmarks stærkeste forbindelse.

Med en stabil forbindelse uden forsinkelser, bliver det let at give elever og lærere en tidssvarende og inspirerende undervisning, der udnytter digitaliseringen på alle niveauer.

Alt sammen teknologi, der giver jer bedre mulighed for at udstyre elever og lærere med viden og kompetencer, som allerede efterspørges i dag og bliver endnu vigtigere i fremtiden.

Mange forskellige brugere på netværket øger behovet for skærpet sikkerhed.

Med en firewall gennem GlobalConnect kan I bekymringsfrit lade både elever og lærere benytte internettet.

Derudover kan I også få effektiv beskyttelse mod DDoS-angreb, hvor hackere overbelaster jeres netværk med trafik, så det går ned.

Vi overvåger hele tiden trusselsbilledet og har det store overblik over de forskellige risici, så vores firewall altid er opdateret og I er beskyttede.

Med netværk fra GlobalConnect er det GlobalConnect I ringer til, hvis I har spørgsmål, eller der opstår udfordringer.

Det vil sige, at I altid har en netværksansvarlig stillet til rådighed hos os, som sørger for, at nettet altid er opdateret, der er forbindelse i alle lokaler, og at I har nogen, I kan ringe til, hvis der opstår problemer.

Dermed slipper I for, at bruge lærernes ressourcer på at løse problemer eller på at skulle i kontakt med eksterne konsulenter for at få lige stærk wifi på alle etager og i alle lokaler.

Vores support taler dansk.

Digital dannelse er vigtigere end nogensinde og vores Next Generation Firewall er ikke kun et sikkerhedsprodukt, men kan også give jer et indblik i, hvordan nettet bliver brugt af fx eleverne.

Med Next Generation Firewall kan I følge med i, hvordan brugerne færdes på skolens forbindelse.

Denne viden er fx brugbar til at målrette undervisning i digital dannelse og passe ekstra godt på eleverne, så de rustes til at arbejde og færdes online.

En netværksløsning fra GlobalConnect hjælper jer med at finde besparelser på administrationsressourcer og på budgettet.

Vi sammensætter jeres løsning specifikt til jer, så I kun får de produkter, I har brug for, og ikke skal betale for store pakkeløsninger, hvor I ikke bruger halvdelen af det, der står på fakturaen.

SKI-aftalen giver jer desuden adgang til gode priser på vores forskellige fiberløsninger.

Hos GlobalConnect bruger vi energirigtigt udstyr af høj kvalitet, som både sparer energi dagligt og på lang sigt, fordi udstyret har lang levetid.

 Få en snak og gratis rådgivning fra GlobalConnects specialist i skoleløsninger

Få en snak og gratis rådgivning fra GlobalConnects specialist i skoleløsninger

Jan Mikael Jensen, Key Account Manager

Erfaren leverandør til SKIs rammeaftale 50.46

SKI-aftalen giver mulighed for at få en skarp pris på løsninger indenfor rammeaftalen. GlobalConnect har siden 2012 været fast leverandør til det offentlige og er fra 2021-2028 leverandør på alle fire delaftaler under SKI-aftale 50.46 Datakommunikation/WAN.

Læs mere om SKI 50.46 delaftalerne her:

Vi tilbyder rådgivning i, hvordan I får mest muligt ud af jeres IT, så I automatisk kan følge med i digitaliseringen af samfundet.

Vi hjælper jer med at se jeres netværksløsninger efter i sømmene og vurdere, om det er bedst at opgradere til nyere teknologi – for eksempel for at forebygge DDoS-angreb og andre former for cyberkriminalitet.

Vi har allerede hjulpet andre danske skoler – skal vi hjælpe jer?

Vores løsninger er altid skræddersyet til brugerne og vi vil derfor kunne levere en løsning, der er tilpasset til jeres elever, lærerskare og skolebygning. Læg ansvaret over på nogen, som har ressourcerne og stiller op, hvis der opstår udfordringer. Ring til os på +53879500 eller udfyld formularen her – så kontakter vi jer med et tilbud hurtigst muligt.