SmartFiber – den helt sikre løsning

Se hvordan SmartFiber kan sikre og forbedre jeres netværksbaserede forretning

Forstå SmartFiber >

Den perfekte netværksløsning til mindre virksomheder

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du og din virksomhed den hurtigste internetforbindelse på markedet med en komplet netværksløsning, som giver dig en sikker, enkel og trådløs hverdag, hvor tingene bare virker og bliver opdateret automatisk. Nye tjenester, som fx udvidede sikkerhedsfunktioner, bliver automatisk tilgængelige uden skift af hardware og kan tilvælges individuelt.

Et ekstra sikkert netværk

SmartFiber er den perfekte netværksløsning til små og mellemstore virksomheder. Du får adgang til internettet, firewall, 4G fail-over, multi VPN, wifi med gæstenetværk og prioritering af vigtige applikationer.

Og det bliver bedre endnu. For nu kan du ovenikøbet få en udvidet sikkerhedsløsning, som automatisk bliver installeret og løbende opdateres i din SmartFiber-boks.

Et ekstra sikkert netværk

Extended Security

Ved at vælge vores udvidede sikkerhedspakke, Extended Security, kan I opnå et højt sikkerhedsniveau, som normalt ville kræve medarbejderressourcer.

Med den indbyggede sikkerhed som SmartFiber kommer med, kan I fokusere på det, der driver jeres forretning fremad, mens der er sørget for, at I har et sikker IT-drift.

Extended Security

For lavt sikkerhedsniveau i SMVer: Svært at prioritere i en travl hverdag

Næsten halvdelen af små og mellemstore danske virksomheder har ikke den nødvendige it-sikkerhed, viser nye tal fra Erhvervsstyrelsen.

Ny løsning fra GlobalConnect gør det muligt at placere en stor del af ansvaret for sikkerheden i virksomhedens netværksboks.

For lavt sikkerhedsniveau i SMVer: Svært at prioritere i en travl hverdag

Book et møde