Forbind jeres forretning

Få flere digitale muligheder med fiber

Er I interesserede i fiber fra GlobalConnect?

I over 20 år har GlobalConnect bundet Danmark sammen med digital infrastruktur, så vi i dag er et af verdens stærkeste digitale samfund. Med en netværksløsning fra GlobalConnect får I adgang til helt nye digitale muligheder i jeres forretning.

Vi giver jer ikke bare lynhurtigt internet via fiber, men en fuldt gennemtænkt digital løsning, der støtter jeres daglige drift med høj hastighed, sikkerhed og stabilitet.

30.000 kunder

185.000 km fiber

35.000 m2 datacenter

Derfor skal I vælge GlobalConnect

• Fuld fleksibilitet: Vores løsninger vokser i takt med jer. Uanset jeres behov sørger vi for, at I altid er et skridt foran.

• Høj sikkerhed: Jeres data er i sikre hænder. Vi overvåger hele tiden netværket, så vi hurtigt kan reagere på cybertrusler og nedbrud.

• Effektivitet: Vi sørger for lynhurtigt og stabilt netværk, så I kan koncentrere jer om at drive forretning i stedet for at bekymre jer om internettet.

Derfor skal I vælge GlobalConnect

Mulighed for jer, der driver forretning på Ro’s Torv

Lige nu har vi en særlig mulighed for forretningsdrivende på Ro’s Torv: Jo flere forretninger, der tilmelder sig, desto bedre priser kan vi tilbyde.

Ved at tilmelde jer som en samlet gruppe, kan vi levere vores moderne og effektive fiberløsninger til en mere fordelagtig pris, så jeres forretning ikke bare er forbundet, men også har det optimale fundament til at udvikle sig digitalt og skabe endnu bedre oplevelser for jeres kunder.

Mulighed for jer, der driver forretning på Ro’s Torv

Vil I være med?

Vi undersøger lige nu, hvor mange forretninger på Ro’s Torv, der er interesserede i en ny, effektiv netværksløsning fra GlobalConnect. Vil I være med? Så giv os besked ved at skrive jer på interesselisten nedenfor.

Bemærk: Det er helt uforpligtende, og I binder jer ikke til noget ved at skrive jer på listen. Vi bruger udelukkende oplysningerne til at se, hvor stor interessen for fibernet er i jeres område.

Skriv jer på interesselisten her – helt uforpligtende

Har I spørgsmål? Så er I velkomne til at kontakte Account Manager Kean Wrist på +45 38 40 16 14.