To nye profiler til ledelsen i GlobalConnect

Læsetid: 3 minutter.

Annette Otto bliver ny HR-chef i GlobalConnect-koncernen og Uffe Tomasson bliver ny Group COO  

Den nordiske fiber- og datacentervirksomhed GlobalConnect har per 15. april ansat Annette Otto som ny SVP (Senior Vice President), People and Culture. Hun har senest været selvstændig rådgiver og var inden da SVP for People, Brand and Sustainability i Atea Danmark.  

“Vores største aktiv og nøgle til at nå vores vækstambitioner ligger hos medarbejderne. Derfor er jeg glad for at byde Annette velkommen til vores team. Med sin store HR-erfaring og passion for sit håndværk trives hun i krydsfeltet mellem forretning, mennesker og teknologi og er overbevist om, at strategier og mål opnås gennem og af mennesker,” siger Charlotta Rehman, Executive Vice President, People and Brand hos GlobalConnect.

Annette Otto har de seneste syv år ledet People, Brand and Sustainability organisationen i Atea Danmark, og i 2019 modtog hun årets ’HR-pris’ uddelt af Dansk HR for sit arbejde med mental sundhed i Atea. Inden da stod Annette Otto i spidsen for HR Udvikling og Forretningsudvikling hos Coop Danmark og arbejdede med HR, kommunikation og forretningssupport hos Telia Danmark i fire år.

”GlobalConnect er en succesfuld virksomhed med stærke produkter og services og ikke mindst meget engagerede medarbejdere. Jeg kunne ikke være mere begejstret for at blive en del af GlobalConnect og ser frem til at støtte den fortsatte vækst- og udviklingsrejse,” siger Annette Otto.

Hun kommer med mere end 13 års erfaring fra ledende HR-roller inden for brancher som it, detail og telekommunikation og har i øjeblikket flere bestyrelsesposter i både start-ups og modne virksomheder. Hun bor i Roskilde med sin mand og tæt på deres voksne børn.

Annette Otto bliver en del af GlobalConnects Executive Leadership Team og rapporterer til EVP Charlotta Rehman, People and Brand i GlobalConnect Group.

Den nordiske fiber- og datacentervirksomhed GlobalConnect har udnævnt Uffe Tomasson som ny Group COO (Chief Operating Officer). Tomasson kommer fra lederstillinger i TDC og senest som Chief Network Officer i den tyske netværksleverandør Deutsche Glasfaser og begynder i sin nye rolle den 1. april 2023.

“Jeg er henrykt over at byde Uffe velkommen på vores hold. Med sin store internationale erfaring og strategiske tankegang har han alle egenskaberne til at understøtte GlobalConnect på den rejse, vi er på. Jeg er overbevist om, at Uffes indsats vil bidrage til løbende at styrke vores effektivitet på tværs af vores nordiske organisation, så vi kan blive ved med at forbedre vores kundeoplevelse og samtidig udvikle vores forretning,” siger Per Morten Torvildsen, Executive Vice President i GlobalConnect-enheden NetCo.

Inden Deutsche Glasfaser var Tomasson VP, Head of Delivery hos TDC, hvor han fra 2016 til 2021 besad flere ledende stillinger. Han kommer også med mere end ti års erfaring fra en række internationale ledende stillinger inden for Nokia Networks og Nokia Siemens Networks.

“For mig er GlobalConnect en fantastisk mulighed for at støtte virksomheder, mennesker og offentlige institutioner med kritisk infrastruktur. Jeg ser meget frem til at bidrage til at levere en fantastisk kundeservice og samtidig understøtte digitaliseringen på vores markeder, med en challenger-tilgang,” siger den nye Group COO, Uffe Tomasson.

Uffe Tomasson, 53 år, har en MSc i Electrical Engineering fra Danmarks Tekniske Universitet og bor i København med sin familie. Han bliver en del af Executive Leadership Team og rapporterer til Executive Vice President, NetCo, Per Morten Torvildsen.

Uffe Tomasson efterfølger Martin Nielsen, som har valgt at tage fat på nye udfordringer uden for GlobalConnect.