Olof Ottoson er ny salgschef i Danmark

Læsetid: 2 minutter.

GlobalConnect/IP-Only har ansat Olof Ottoson som ny Vice President med ansvar for salg i GlobalConnect i Danmark.

52-årige Olof Ottoson kommer fra en stilling som Vice President i NetDesign (TDC Erhverv), hvor han har været ansvarlig for virksomhedens forretningsudvikling og med til en større turnaround.

”Jeg er rigtig tilfreds med, at vi er lykkedes med at få en kapacitet som Olof Ottoson ombord på vores vækstrejse. Olof kommer med en betydelig erfaring fra både tele-/it-branchen og med B2B-salg, og han har skabt imponerende resultater i sine tidligere jobs. Samtidig er Olof en holdspiller og en motivator, der altid ser muligheder frem for begrænsninger, og jeg er overbevist om, at han bliver en kæmpestor gevinst for os,” siger Louise Hahn, Country CEO og Head of B2B i GlobalConnect Danmark. Olof Ottoson ser frem til at blive en del af et stærkt team i GlobalConnect.

”Digitaliseringen af samfundet accelererer på et helt nyt niveau for tiden, og det påvirker hele vores samfund. GlobalConnect leverer meningsfulde helhedsløsninger til kunderne, hvilket er det, jeg har baggrund i, og som driver mig. At gøre en forskel. GlobalConnect har en stærk position på det nordiske marked og er samtidig en ’challenger’, der udfordrer det etablerede, hvilket er en stor motivation for mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af den udvikling, GlobalConnect er i gang med i Danmark og i Nordeuropa” siger Olof Ottoson, der er begyndt i jobbet som salgschef den 1. august 2020. Olof Ottoson bliver samtidig en del af ledelsen i GlobalConnect Danmark.

Fakta om Olof Ottoson