GlobalConnect udnævner Anna Granö som chef for B2B og del af øverste ledelse

Læsetid: 2 minutter.

Den nordiske fiber- og datacentervirksomhed GlobalConnect ansætter Anna Granö som Group Executive Vice President for B2B. Hun starter i januar 2024 og kommer fra en stilling som VP Sales Northern Western Europe i Hewlett Packard Enterprise.

Den 8. januar 2024 tiltræder Anna Granö i GlobalConnect som Executive Vice President for B2B, en rolle som Group CEO Martin Lippert har haft midlertidigt siden en organisationsændring i januar i år. I sin nye rolle bliver Anna Granö en del af GlobalConnects øverste koncernledelse, Corporate Leadership Team.

“Anna har en imponerende historik med at levere bæredygtig vækst gennem mere end 20 år i tech-branchen. Jeg er begejstret for, at vi kan tiltrække en kapacitet som Anna, og jeg er overbevist om, at hendes kundecentrerede tilgang og erfaring vil skabe stor værdi i vores forretning og især for vores kunder,” siger Martin Lippert, Group CEO, GlobalConnect.

Anna Granö har en lang karriere i B2B-salg bag sig, med ledende stillinger i virksomheder som IBM, Microsoft og senest Hewlett Packard Enterprise. Hun kommer til GlobalConnect med et stærkt fokus på at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå det potentiale, digital infrastruktur rummer, og hvad dagens og fremtidens teknologi åbner af muligheder.

“Jeg er meget spændt på at blive del af et stærkt team i Nordens førende leverandør af digital infrastruktur, med ejere som er dedikeret til at gøre en forskel. GlobalConnect er både innovativ og agil, hvilket gør det muligt at lytte til og udfordre kunderne og bringe præcis de løsninger, de har brug for, til markedet hurtigt. I takt med at ​dataforbruget fortsætter med at eksplodere, ligger der et stort potentiale for kunder i at udnytte data, og GlobalConnect har den optimale position til at hjælpe med at forløse det potentiale,” siger Anna Granö.

Anna Granö bor i Stockholm med sin mand og to døtre. Hun har en M.Sc. i Industrial Engineering and Management fra Linköpings Tekniske Universitet og er medlem af AI Sweden Executive Steering Committee.