GlobalConnect og 3 skal løfte den digitale oplevelse i Parken

Læsetid: 3 minutter.

Parken er snart klar til at tilbyde besøgende en optimal digital oplevelse, og her spiller netværk en fundamental rolle. Valget af leverandør er faldet på GlobalConnect og 3.

 

Den digitale oplevelse i Danmarks nationalarena får snart et markant løft med en ny end-to-end netværksinfrastruktur leveret af GlobalConnect og 3. Det betyder, at 38.000 besøgende snart kan være samlet ét sted og se en fodboldkamp, mens de streamer andre kampe, oddser og lægger selfies på sociale kanaler – alt sammen på en lynhurtig forbindelse.

”Vi har et ansvar og en pligt til at bringe Parken ind i fremtiden, så det også er danskernes hjemmebane for de kommende generationer. Her spiller teknologi og netværk en afgørende rolle, for vi er ikke kun sammen fysisk længere, vi er det også digitalt i realtid. 3 og GlobalConnect er optimale partnere, som kommer med stor knowhow og erfaring med den type projekter,” siger kommerciel direktør i Parken Sport & Entertainment, Jacob Lauesen.

Digitalt samarbejde

En størrelse og kompleksitet som Parken og alle de forventninger, danskerne har til deres nationalarena, sætter nogle helt særlige krav til netværket. Det skal kunne håndtere det antal enheder, der opkobler sig under de store arrangementer, og det skal altid være stabilt, fuldt opdateret og sikkert.

”Vi har skræddersyet en løsning, som er yderst dynamisk og skalérbar, så den understøtter Parkens stigende behov for kapacitet langt ud i fremtiden. Med det kommende netværk kan danskerne få den bedste digitale oplevelse i Parken, fra længe før til længe efter første fløjt,” siger Tue Marker, Head of Business Management i GlobalConnect.

Hos 3 ser man også frem til det nye partnerskab med Parken:

”Vi glæder os helt enormt til dette samarbejde. I fællesskab med Parken vil vi skabe endnu flere unikke digitale oplevelser for danskerne, når de besøger Danmarks nationalarena. Sammen bygger vi et sublimt netværk, der vil gøre det til en enestående oplevelse at dele sin oplevelse i Parken med resten af Danmark,” siger Jesper Bennike, Executive Vice President Consumer and COO, fra 3.

Det nye netværk vil være klar i Parken i løbet af foråret 2022.

Om Parkens kommende netværk

Den optimale digitale brugeroplevelse kræver et sammenhængende netværk, som er hurtigt, robust og med lav latency. Løsningen består af en omfattende opdatering og styrkelse af eksisterende Wi-Fi, LAN, firewall og internet-infrastruktur baseret på moderne netværksinfrastruktur fra Cisco.

Samtidig opdateres sikkerheden for brugerne, mens netværket beskyttes mod angreb udefra. GlobalConnect leverer også to dedikerede fiberlinjer i et redundant setup med kapacitet op til 100Gbit til datatrafikken ind og ud af Parken, for at sikre høj performance og oppetid.

Løsningen leveres som en komplet managed service løsning, hvor GlobalConnect og 3 tager det samlede ansvar for et effektivt netværk – et netværk, som altid er fuldt opdateret, sikkert og med den nødvendige kapacitet og mere til.