Stærke netværksløsninger til det offentlige Danmark

Få mest muligt ud af SKI-aftale 50.46

Vi kan ikke spå om fremtiden i jeres kommune. Men vi kan sikre, at netværket er klar til den.

Hos GlobalConnect er vi stolte over at være blevet valgt til at levere fremtidssikrede netværksløsninger til den offentlige sektor i Danmark via SKI-aftalen 50.46 Datakommunikation/WAN. Fra 1. oktober 2021 og fem år frem garanterer vi hurtige, sikre og fremtidssikrede IT-løsninger fra fiber i jorden til data i skyen. Det kalder vi end-to-end connectivity.

SKI-aftale med nye muligheder for tilvalg

På denne side kan du se mere om SKI-aftalen og mulighederne for tilvalg, der gør jeres IT-løsninger bedre. Du kan også se mere om fordelene ved at have GlobalConnect som samarbejdspartner. For eksempel, at I kan vælge mellem en ren netværksløsning eller ét samlet økosystem på tværs af lokationer, medarbejdere og borgere.

Velkommen til et verdens mest digitale samfund

Forestil dig en digital virkelighed, hvor alt er forbundet og taler sammen. Hvor netværket tænker selv, og det ene system ved, hvad det andet gør, så du slipper for at tænke på teknikken. GlobalConnect leverer netop det. Fra fiber til cloud i én samlet løsning. Skræddersyet til at skabe sammenhæng mellem borgere og samfund.

Mød den nye digitale virkelighed i filmen.

Velkommen til et verdens mest digitale samfund

Vi tager det fulde ansvar. I får den fulde pakke.

Med GlobalConnect som SKI-samarbejdspartner får I professionel rådgivning om de bedste IT-løsninger med borgere og brugere i centrum.

Vi kan levere rene netværksløsninger eller vi kan skabe ét samlet økosystem fra jord til sky. Vi tager selvfølgelig det fulde ansvar. Fra rådgivning og implementering til drift. Fra ende til anden.

Vi tager det fulde ansvar. I får den fulde pakke.

185.000 km

fiber

35.000 m2

datacenter

30.000

kunder

Erfaren leverandør til SKIs rammeaftale 50.46

GlobalConnect har siden 2012 været fast leverandør til det offentlige og er fra 2021-2028 leverandør på alle fire delaftaler under SKI-aftale 50.46 Datakommunikation/WAN.

Læs mere om SKI 50.46 delaftalerne her:

  • Staten og Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midt- og NordjyllandVi tilbyder rådgivning i hvordan I bedst muligt fremtidssikrer jeres infrastruktur, så I kan følge med i den accelererende digitalisering af samfundet med effektiv, robust og tidssvarende IT.

    Og vi kan hjælpe med at se jeres netværksløsninger efter i sømmene og vurdere om det er bedst at opgradere til nyere teknologi, for eksempel for at forebygge DDoS-angreb og andre former for cyberkriminalitet.

Erfaren leverandør til SKIs rammeaftale 50.46

Højt grundniveau og stor fleksibilitet i tilvalgsmuligheder

Fremtidssikret digital infrastruktur
GlobalConnect er forpligtet til at kunne levere løsninger baseret på den nyeste teknologi. Vi udvikler og drifter Nordens stærkeste fibernetværk og tilbyder samlede løsninger fra jord til sky.

Højt sikkerheds-niveau
SKI-aftalen lever op til gældende krav om sikkerhed fra Datatilsynet. GlobalConnect tilbyder løsninger med mulighed for at dække særligt kritiske sikkerhedsbehov – fx på specifikke lokationer

Høj kvalitet til markedets laveste pris
Vi har forpligtet os på en yderst favorabel prisaftale, der sikrer, at I får markedets bedste kvalitet og bedre løsninger uden at øge jeres omkostninger.

Højt grundniveau og stor fleksibilitet i tilvalgsmuligheder
Har du spørgsmål til SKI-aftalen? Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til SKI-aftalen? Vi sidder klar til at hjælpe

38401600

micvos@globalconnect.dk