Installation af fibernet til erhverv

Mere end kabler i jorden

Vil du gerne have den bedste internetløsning til din virksomhed, der både er hurtig, sikker og pålidelig? Så kan en fiberinstallation være det oplagte valg. Med fibernet fra GlobalConnect får I jeres egen lynhurtige, private erhvervsforbindelse og en række skræddersyede fordele, funktioner og tillægsydelser, som ikke er mulige ved en traditionel bredbåndsforbindelse.

Vi varetager alle opgaver forbundet med installationen af jeres nye fibernet, lige fra nedgravning, til trækning af kabler og selve installationen i bygningen. Hvordan en fibernet installation mere præcist forløber, kan du læse mere om herunder.

Etablering af fibernet – hvad skal der ske?

Når du har fundet ud af, om din virksomhed kan få fiber, og vi sammen er nået frem til den rette fiberløsning, skal virksomheden fysisk forbindes til fibernettet. Selve etableringen af fibernettet kan deles op i fire steps:

1. Valg af placering af fiberboks
2. Fiberrørene graves ned, så de når ind til din virksomhed
3. Installation af fiberboks
4. Tilslutning af dit nye fibernet

Fibernet installation pris
– hvad skal det koste?

Prisen på fibernet til virksomheder afhænger af den løsning, I har valgt. Hos GlobalConnect har du nemlig mulighed for en løsning tilpasset din virksomhed samt en lang række tillægsprodukter.

Virksomhedstypen, og de mange skræddersyede services, der kan tilkøbes, vil dog påvirke den endelige pris. Ønsker du et prisoverslag på en løsning, der matcher behovene i netop din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på +45 38 40 16 00.

Vil du vide mere om mulighederne for at få fibernet?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.