Hvad koster fibernet?

Fibernet er virksomhedens garanti for en lynhurtig internethastighed, der bl.a. sikrer jer hurtig og sikker adgang til filer og programmer i skyen, gnidningsfrie videoopkald og onlinemøder og nem og effektiv udveksling af filer og data.

Hvad koster fibernet? Med fibernet fra GlobalConnect, får jeres virksomhed mere for pengene end ved en traditionel bredbåndsforbindelse. I får jeres egen digitale motorvej, der både er hurtigere, mere pålidelig og mere sikker. I fællesskab skræddersyer vi den perfekte løsning for jer, og prisen på fibernet vil således afhænge af jeres valg af hastighed, ydelser og services samt virksomhedens placering.

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Hvad det koster at få lagt fibernet ind afhænger af virksomhedens placering. Da virksomheden skal forbindes til det eksisterende fibernet, vil afstanden hertil påvirke prisen på at få installeret fibernet til erhverv. Er virksomheden placeret tæt på et eksisterende tilslutningspunkt, er installationen både nemmere og billigere, end det er tilfældet for virksomheder med større afstand til en tilslutning.

Kontakt os gerne og hør mere om, hvad det vil koste for jeres virksomhed at få fibernet.

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Hvad koster fibernet om måneden?

I betaler et månedligt beløb for en fibernet abonnementsløsning. Denne løsning er naturligvis skræddersyet jeres virksomhed og kan se forskellig ud alt efter, om der er tale om en mindre, større eller offentlig virksomhed.

Hvad koster fibernet om måneden?

Tag en snak med GlobalConnect og hør mere om vores fiber erhvervspriser

GlobalConnect leverer sikkert og lynhurtigt fibernet til erhverv, med skræddersyede skalerbare løsninger, der matcher din virksomhed nu og længere ud i fremtiden. Hos GlobalConnect får I desuden jeres helt egen forbindelse, så kvaliteten af virksomhedens internet aldrig bliver forringet af andres aktivitet. Derfor er din virksomhed altid garanteret en stabil, sikker og lynhurtig forbindelse, når I vælger en fibernet hos os.

Prisen på fibernet fra GlobalConnect afhænger af den ønskede hastighed og eventuelle tillægsløsninger. Få eksempelvis 500/500 mbit/s fiberforbindelse inkl. en komplet SmartFiber netværksløsning og next-generation firewall som én samlet pakke fra 2.493 kr pr. måned.

Er du blevet nysgerrig på, hvad jeres fibernet vil koste med en løsning hos GlobalConnect, så sidder vi klar til at hjælpe med at besvare jeres spørgsmål og finde den rette løsning, så I kan få glæde af en lynhurtig forbindelse.

Vil du vide mere om mulighederne for at få fibernet?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.