Vil du have markedets stærkeste erhvervsfiber?

Tjek om du kan få fiber til din virksomhed her:

Kom med på markedets stærkeste fibernetværk til erhverv.

Med en fiberløsning fra GlobalConnect får I markedets stærkeste forbindelse og en sikker, enkel og trådløs hverdag, hvor tingene bare virker. I slipper for besvær og kan bruge tiden på at drive forretningen i stedet for at bekymre jer om IT.

Et stærkt fundament for jeres virksomhed

Hurtigt og stabilt internet er blevet forretningskritisk for de fleste virksomheder. Siden 1998 har GlobalConnect etableret 155.000 kilometer fibernetværk på tværs af land og vand i hele Norden – og vi udvider fortsat forbindelserne hver dag.

En professionel fiberforbindelse er fundamentet for jeres netværk. Med en stærk, sikker og stabil netværksforbindelse kan I fokusere på at optimere forretningen.

Et stærkt fundament for jeres virksomhed

Fiber er ikke bare fiber

Hos GlobalConnect får I en dedikeret og stabil erhvervsfiberforbindelse, der med garanti ikke sænkes af støj fra private brugere eller fra andre virksomheder.

På en almindelig fiberforbindelse til private deler mange forskellige brugere de samme linjer. Det kan sammenlignes med en trafikeret motorvej, hvor der opstår kø og frustrerende ventetid, når der mange på vejen samtidig.

Jeres lynhurtige fiberforbindelse er jeres egen dedikerede, som ikke benyttes at andre. På den måde er I sikre på, at dataflow til og fra virksomheden ikke bliver forstyrret at andres uvedkommende trafik.

Læs mere om vores fiber

Fiber er ikke bare fiber

Book et møde

30.000 kunder

185.000 km fiber

35.000 m2 datacenter