– Webinar: Derfor investeres der stadig massivt i datacentre

Læsetid: 4 minutter.

De fleste virksomheder har i dag flyttet data i skyen, og fundamentet for cloudløsningerne er en omfattende infrastruktur af datacentre. Men kravene til moderne datacentre forandres grundlæggende disse år.

På denne briefing fortæller Managing Director Luke Davies, om hvordan Danmarks største datacenterudbyder, GlobalConnect, imødekommer de nye behov gennem massive investeringer i både faciliteter, tjenester og grønne løsninger.

Hør mere om:

  • Nye kunder – nye krav. Som datacenterkunde skal I sikre, at jeres leverandører lever op til de nyeste krav sikkerhed, tekniske løsninger og sustainability. Vi guider  jer til de vigtigste punkter, I skal være opmærksomme på.
  • Det grønne datacenter. Jeres valg af datacenter kan bidrage til jeres grønne ambitioner. Der udvikles nemlig hele tiden nye grønne datacenter-løsninger. Vi ser på en række af mulighederne – optimering af kølemuligheder (fx submerged cooling og frikølingsanlæg), forbrugsmonitorering og genanvendelse af overskudsvarme.
  • Lokale datacentre til globale behov. Der investeres massivt i datacentre over hele Norden. Men hvad får I ud af det som virksomhed? Hør om udviklingen på datacentermarkedet i Norden, og hvordan GlobalConnect arbejder med at sikre nærhed til kunderne med de rigtige løsninger i ét samlet setup.

Briefingen er især relevant for dig, der arbejder med infrastruktur, datacenter og netværk i dit daglige arbejde.

Se briefingen her og få indsigt
i det nordiske datacentermarked netop nu