– Små og mellemstore virksomheder har også ret til et højt sikkerhedsniveau

Læsetid: 15 minutter.

Hvordan beskytter man sig effektivt sig mod de utallige former for cyberkriminalitet, der lurer derude? Altså uden at bruge alt for meget tid på at bakse med hjemmelavede firewalls og anden teknik. Læs her hvorfor GlobalConnects sikkerhedspakke Extended Security til SmartFiber er et godt svar på det spørgsmål.

 

”Jeg tror, mange ejere eller IT-ansvarlige i små og mellemstore virksomheder kan genkende frygten for at blive udsat for et angreb fra cyberkriminelle. Det kan være de berygtede ransomware-angreb, hvor virksomhedens data tages som gidsel mod en løsesum. Eller det kan være, at medarbejderne får besøgt en hjemmeside, som installerer ondsindet software på deres computer”, siger Marie Skouenborg, Head of Dynamics hos GlobalConnect. ”Vi ved, at cyberkriminelle hele tiden skanner nettet efter sårbare virksomheder, og slår til når de ser en mulighed.”

”Virksomhederne har jo travlt med at passe og udvikle forretningen og leder egentlig bare efter en effektiv og ukompliceret sikkerhedsløsning, som de kan være trygge ved beskytter deres netværk og de vigtige data, der ligger på det. Fair nok, for mindre virksomheder har jo også ret til den tryghed, der følger med et højt sikkerhedsniveau, uden at skulle igennem et langt og udmattende købsforløb, hvor de skal tages stilling til en masse tekniske spidsfindigheder”, understreger hun.

”Mange leverandører af sikkerhedsløsninger begår den fejl at tro, at de små og mellemstore virksomheder har brug for en light-udgave af produkterne til de store virksomheder. I virkeligheden har de bare brug for, at sikkerhedsløsningerne bliver mere tilgængelige og enkle.”

Marie Skouenborg og hendes team står blandt andet bag GlobalConnects SmartFiber, som samler alt hvad en moderne digital virksomhed har brug for (internet, firewall, 4G Fail-over, wi-fi med gæstenetværk m.m.) i én boks, hvorefter alt software opdateres automatisk. Og senest er der kommet en udvidet sikkerhedspakke til.

 

 

Små og mellemstore virksomheder har også ret til et højt sikkerhedsniveau

 

 

Automatisk opdateret sikkerhed. Helt enkelt.

Som en efterspurgt nyhed er det nu også muligt for kunderne blandt små og mellemstore virksomheder at udbygge SmartFiber-boksens indhold med sikkerhedspakken Extended Security, som giver ekstra sikkerhed til virksomhedens eget netværk.

SmartFiber-standardløsningen kommer med en indbygget, automatisk opdateret firewall, men en del kunder går alligevel rundt med frygten for et ondsindet hackerangreb i baghovedet. Og de ved godt, at det er en umulig opgave, hvis de selv skal følge med i de cyberkriminelles nyeste metoder og forhindre, at de udvikler sig til ødelæggende angreb på virksomhedens netværk eller kidnapning af forretningskritiske data.

”En lille virksomhed vil altid være bagud i det kapløb, for det er et fuldtidsjob at holde sig bare nogenlunde opdateret på trusselsbilledet”, konstaterer Marie Skouenborg og fortsætter:

”Hos GlobalConnect har vi heldigvis eksperterne, der både interesserer sig for opbygningen af gode sikkerhedsløsninger og ved rigtig meget om alle detaljerne i dem. Desuden er vi en del af et globalt sikkerhedssystem med masser af muskler, blandt andet i kraft af nogle af de helt store databaser, som time for time, døgnet rundt, holder øje med mistænkelige websites og ip-adresser og markerer dem som mulige sikkerhedstrusler, der så ikke får adgang gennem en opdateret Next Generation firewall.

 

 

Tid (og sikkerhed) er penge

På baggrund af dialog med kunderne, definerede GlobalConnects SmartFiber-team tre kendte udfordringer, som sikkerpakken Extended Security nu har løst:

”Alt i alt synes jeg, det er lykkedes os at sammensætte en stærk sikkerhedspakke, som gør SmartFiber til en endnu mere relevant løsning for mindre virksomheder, der hverken har tid eller lyst til at sætte sig ind i kompleks IT-sikkerhed”, konstaterer Marie Skouenborg.

”Nu tilbyder vi udvidet sikkerhed til virksomhedens netværk. Den nye sikkerhedspakke giver små og mellemstore virksomheder et sikkerhedsniveau, der hidtil ikke har været indenfor rækkevidde. Ovenikøbet til en yderst konkurrencedygtig pris.”

 

 

Små og mellemstore virksomheder har også ret til et højt sikkerhedsniveau

 

Har I den bedste løsning?

SmartFiber er ikke kun et produkt, der skaber sammenhængskraft på jeres kontor, men kan også hjælpe jer med at stå stærkere overfor hackere og andre ubehageligheder. Få et rådgivningsmøde.