– 5 gode grunde til at samle dine netværksløsninger under samme tag

Læsetid: 16 minutter.

Står du som it-ansvarlig i din virksomhed, og skal træffe valget mellem at drive kritiske netværkstjenester internt, eller indgå en aftale med eksterne leverandører?
Så vil vi gerne præsentere vores alternativ; saml alle dine løsninger og flyt ansvaret for alle netværksrelaterede tjenester til én leverandør.

Wifi, LAN, SD-WAN, firewall – et sikkert og stabilt it-miljø kræver ofte flere forskellige dele, især hvis din virksomhed har flere lokationer. Som it-ansvarlig har du overordnet set tre muligheder at vælge imellem, når du skal implementere og opretholde dit netværk

1. Drifte alle dele internt, og benytte interne ressourcer.

2. Indgå et samarbejde med adskillige leverandører, der hver står for deres del af netværksløsninger.

3. Samle alle dele under samme partner.

De senere år har det været en udfordring for mange mellemstore og store virksomheder at få fat i dygtige it-kompetencer. Det betyder, at det i praksis vil være svært at håndtere komplicerede netværksløsninger internt på et niveau, der er tilfredsstillende for driften af virksomheden.

At have sine netværksløsninger spredt på flere forskellige leverandører og partnere, kan være en god løsning for dem, der har tid og lyst til at sætte sig ind i detaljerne omkring software og hardware, forhandle individuelle aftaler med leverandører, og aktivt overvåge markedet for at sikre, at netværks- og firewallbeskyttelse holdes ajour og opdateres løbende.

Vil du gerne minimere den tid, du eller dit team skal bruge på netværksrelaterede opgaver, kan den bedste løsning være at gøre det, som mange virksomheder efter vælger at gøre; at samle det hele hos én fast partner.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan gøre hverdagen lettere for jer.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan gøre hverdagen lettere for jer.

Niels Rasmussen, Head of Client & Business Development