Microsoft Operator Connect

Integrér din brug af Teams med telenettet

Kom i gang

Med Microsoft Operator Connect fra GlobalConnect integrerer I telefoni i jeres eksisterende Microsoft Teams-miljø og åbner op for nye muligheder for smidig, sikker og effektiv kommunikation. Microsoft Operator Connect giver jer muligheden for at bruge Teams som jeres telefonsystem. Gennem en sikker og direkte forbindelse til Microsoft via GlobalConnects sikre netværk, tilbyder Operator Connect muligheden for at foretage opkald af høj kvalitet til det offentlige telenet.

Fordele ved Microsoft Operator Connect fra GlobalConnect

  • Benyt GlobalConnects sikre netværk til al jeres kommunikation.
  • Brug én platform, Microsoft Teams, til al jeres kommunikation.
  • Effektivisér administration og support for al jeres kommunikation.
  • Direkte forbindelse til Microsoft Cloud med fuld redundans.
  • Gør Microsoft Teams til jeres kommunikationshub.
  • Jeres etablerede telefonnumre følger med i jeres nye løsning.

Q&A

Alle Microsoft 365-pakker tilbyder muligheden for, at Microsoft Teams-brugere kan foretage opkald inden for Teams-løsningen via VoIP. For at kunne foretage opkald til og fra det faste telenet kræves specifikke licenser. Operator Connect tilbyder en funktion til via sikre veje at bære jeres stemmesamtaler til det offentlige telenet. For Operator Connect skal I have Microsoft Teams med E1- eller E3-licens sammen med Phone System-tillæg, eller en E5-licens. Disse vil muliggøre, at I kan foretage sømløse opkald til det offentlige telenet fra Microsoft Teams.

Direct Routing giver jer fleksibiliteten til at integrere jeres eksisterende teleløsning med Microsoft Teams. Det tillader også integration af flere andre kritiske kommunikationsfunktioner, f.eks. Session Border Controller-teknologi og callcenter-funktioner. Sammenlignet med Operator Connect giver Direct Routing en smule mere fleksibilitet, hvilket gør det til et fremragende valg til tredjepartsintegrationer, netværkstilpasning eller komplekse og stærkt regulerede miljøer. Operator Connect er et enkelt tredje alternativ at vælge, når I beslutter jer for at flytte ind til Teams. Operator Connect tillader administratorer at gå ind i deres admin-konto, vælge en tjenesteudbyder og administrere telefonnumre når som helst. Operator Connect fungerer bedst for organisationer uden komplekse krav og som er villige til at give afkald på fleksibiliteten i Direct Routing til fordel for enkelhed.

I den venstre menu i navigationsvinduet i Teams Admin Center, gå til VOICE, Operator Connect, vælg GlobalConnect fra operatørlisten. I dette trin kommer du videre til samtykkesiden, hvor du vælger hvilke lande og tjenester, der passer til dine behov. Du bliver bedt om at tilføje din kontaktinformation og acceptere GDPR-informationen, før du kan tilføje GlobalConnect som din operatør. Du skal derefter vælge “tilføj som min operatør” for at gemme.

Vil I også have Microsoft Operator Connect