Sikker backup og opbevaring af jeres Microsoft 365-data

Se løsningen

Veeam Backup for Microsoft 365

Microsoft 365 har et utal af løsninger, der gør deling af filer, informationer, data og meget mere nemmere for alle virksomheder.

Backup er dog ikke en del af Microsofts løsning og det udgør en risiko for tabte data, hvis ikke der sikres backups på anden vis.

Veeam Backup for Microsoft 365 er en løsning, som sørger for, at I har den nødvendige adgang til jeres virksomheds og medarbejderes data – også selv hvis I har slettet det ved en fejl.

 

Med Veeam Backup for Microsoft 365 fra GlobalConnect kan I:

  • gendanne specifikke filer fra et bestemt tidspunkt fra backuppen
  • sikre alle data fra jeres Microsoft 365-løsning så uheld og mistet dokumentation aldrig mere er et problem
  • nemt overholde lovkrav om lagring af data og databehandling
  • blive sikret i tilfælde af ransomware-angreb – og andre hackerangreb
  • selv bestemme hvor lang tid I vil gemme data
  • sove trygt om natten, velvidende at jeres backup ikke kan tilføres skade fra hverken interne eller eksterne trusler

Vi står for at etablere, konfigurere og overvåge jeres backup samtidig med, at den opbevares i vores topsikrede datacentre i Danmark.

Løsningen sættes op efter jeres behov og ønsker og kan altid ændres i henhold til ændringer i jeres organisation eller nye lovkrav.

Vi kan også stå for gendanneslesprocedurer, hvis I får behov for assistance efter nedbrud, fejl elller lignende.

58 %

af virksomheder der rammes af ransomware-angreb, vælger at betale løsesum til hackerne.

140

dage er den gennemsnitlige tid, der går, fra virksomhedens data kompromitteres til det opdages.

Video modalVideo modal

Hvad har I brug for?

Hvis der fejlagtigt slettes vigtige mails eller andre Office 365-data, er det kritisk ikke at kunne gendanne disse data.

Med Microsoft Office 365 backupløsningen kan du gendanne specifikke filer fra et bestemt tidspunkt fra backuppen.

I kan lave backups af jeres data, så ofte I har behov for og helt ned til hvert femte minut. Dataen gemmes som Microsoft 365’s oprindelige dataformater.

Gennem GlobalConnect kan I selv bestemme jeres retention-periode, som kan tilpasses hver virksomheds behov.

Backup-løsningen gør det nemt at overholde jeres interne retention policies og lovkrav om dokumentation og opbevaring af personfølsomme data, da I selv kan bestemme hvor længe, jeres data skal gemmes.

Jeres backups lagres i GlobalConnects datacentre i Danmark, som både er topsikrede og miljøvenlige.

De effektive anti-virus værktøjer, der eksisterer i dag, gør at hackere bliver mere fokuserede på virksomheders ansatte for at få adgang til systemer og filer.

Med en backup-løsning der har multi-faktor authentification og hvor ingen både har adgang til at slette lokale Microsoft 365-filer og backup-filer, har I den bedst mulige sikring mod ex. ransomware angreb, phishing, etc.

Denne løsning sikrer også jeres originalfiler og -data i tilfælde af, at adgang fx er blevet delt og man har mistet overblikket. Eller man uheldigvis har redigeret i native-filer frem for dubletter.

Ransomware angreb udgør en stadig voksende sikkerhedsrisiko for rigtig mange virksomheder. Ransomware-angreb er meget skadelige, fordi hackerne kan få adgang til virksomhedernes data. Dermed står man uden mulighed for at genskabe de mistede data.

Veeams backup for Microsoft 365 kan tage backups regelmæssigt efter jeres behov og ønsker. Ved tilfælde af malware, kan I finde og gendanne de uinficerede backup-kopier.

Jævnlige backups vil kunne sikre at jeres virksomhedsdata kan gendannes i tilfælde af hackerangreb – og gendanne uinficeret data fra hele jeres Microsoft 365-løsning.

Brug af Microsoft 365 forudsætter ikke overholdelse af lovkrav til behandling og lagring af data – hverken personfølsomme data eller krav om dokumentation.

Veeams backup for Microsoft 365 giver jer mulighed for selv at vælge, hvad der gemmes i backuppen og hvor længe.

I definerer selv jeres gendannelses-niveauer og retentionperioder og I kan tilpasse det jeres behov for at opbevare nogle data længere end andre.

Denne type backup-løsning sørger for, at der tages backup af jeres cloud-baserede data i Microsoft 365 såvel som det, der findes lokalt fx mails og Sharepoint på jeres medarbejderes forskellige computere.

Veeams backup-løsning sikrer dermed de hybride placeringsmuligheder, der også er i Microsoft 365 uden, at der går data tabt på medarbejdernes computere.

Skal vi sikre jeres backup?

Udfyld formularen herunder og så kontakter vores konsulenter jer med et tilbud baseret på jeres behov og vores ekspertise.