Fakta om GlobalConnect

m2 datacentre

GlobalConnect er en af de førende leverandører af digital infrastruktur og datakommunikation i de nordiske lande, og lige nu står vi for at drive mere end halvdelen af al datatrafik i Norden. GlobalConnect leverer fiber-baseret bredbånds-services til mere end 800,000 private forbrugere, og end-to-end netværksløsninger til 30,000 B2B kunder igennem vores 185,000 kilometer fibernetværk på tværs af Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Finland.

GlobalConnect har cirka 2,000 medarbejdere, og havde i 2022 en omsætning på 637.1 millioner euro.

34.500

185.000

kilometer fiber

30.000

kunder

Tættere på din forretning

Vi hjælper både offentlige og private virksomheder – store som små – med at sige ”ja” til digitalisering og drage fordel af de nye digitale muligheder.

Det kræver, at vi er tæt på din hverdag, og derfor har vi lokale afdelinger i alle de lande, vi opererer i. Vores hovedkvarterer ligger i Danmark, Norge og Sverige. På den måde kan vi følge din branche, dine udfordringer og din virksomhed tæt.

Tættere på din forretning

Vores styrke – din fordel

I maj 2018 blev GlobalConnect opkøbt af EQT Infrastructure, hvilket gør os i stand til løbende at investere i ny infrastruktur, automatisering og sikkerhedsløsninger.

I dag er vi mere end 1.900 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, der sammen omsætter for ca. EUR 500 mio. gennem vores arbejde med alle typer og størrelser af virksomheder.

Vores udgangspunkt er unikt i branchen:

Vi er ikke optaget af at levere få, ekstra services. Vi vil tilbyde den fulde løsning, så vi sikrer, at din virksomhed kan udnytte alle de digitale fordele.

Vi vil ikke nøjes med at løfte IT-byrden i et samarbejde. Vi vil give handlekraft tilbage til dig gennem et tæt partnerskab, der gør det nemmere at skabe digitalt forankret udvikling. For dig selv. Og dine kunder.

Kort sagt: Lad os være din digitale vej til hurtigere internet, digital vækst og nye platforme.

Vores styrke – din fordel
Vil du vide mere om mulighederne? Vi sidder klar til at hjælpe

Vil du vide mere om mulighederne? Vi sidder klar til at hjælpe

38401600

#contact