– Hackernes yndlingsindgange: Derfor bliver de cyberkriminelle ved med at hærge

Læsetid: 18 minutter.

Cybersikkerhed har været på dagsordenen i årevis, og virksomheder over hele verden investerer mange milliarder i sikkerhedsløsninger. Hackere og cyberkriminelle har dog stadig relativt let ved at få adgang til mange virksomheders netværk. Hvordan kan det være?

Én vigtig del af forklaringen er selvfølgelig, at hackerne udvikler stadigt mere sofistikerede metoder fra hackernes side. Men en anden – og ofte mere overset – del af årsagen, er ofte medarbejdernes digitale adfærd.

Mange virksomheder har ikke formuleret en intern sikkerhedspolitik. Og hvis de har, er den ikke altid kommunikeret godt nok til virksomhedens ansatte.

Brud på banale sikkerhedsregler, fx med hensyn til passwords eller fysisk adgang til forskellige områder, er faktisk nok til for at lægge virksomhedens IT-infrastruktur ned med store økonomiske tab til følge.

Få overblik over de mest brugte indgange, når ubudne gæster sniger sig ind på jeres netværk.

eGuide: Det skal du vide om cybersikkerhed

Vil du vide, hvordan du kan lukke hackernes yndlingsindgange og beskytte virksomheden mod cyberangreb? Download vores guide om cybersikkerhed og få gode råd til, hvordan du kan forbedre sikkerheden i hverdagen.

Læs eGuiden