– Enkelt, hurtigt og stabilt administreret netværk – LAN og WiFi som service for virksomheder

Læsetid: 7 minutter.

Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for enhver virksomhed. Uanset om det drejer sig om små virksomheder eller store koncerner, er netværksinfrastrukturen en kritisk del af det daglige arbejde. Mange virksomheder ser nu værdien i at gå over til Managed LAN & WiFi, altså administreret netværk og netværk som service, på grund af den øgede fleksibilitet, sikkerhed og de forudsigelige omkostninger.

Hvad er et administreret netværk for virksomheder?

Et administreret netværk for virksomheder indebærer, at en ekstern leverandør tager ansvaret for administration, overvågning, vedligeholdelse og sikkerhed af dit netværk. Dette inkluderer ofte både LAN og WiFi, og løsningen skræddersys for at opfylde virksomhedens specifikke behov. En sådan løsning, ofte omtalt som “WiFi som service”, “netværk som service” eller “administreret LAN”, giver din virksomhed muligheden for at fokusere på kerneforretningen uden at bekymre sig om tekniske problemer relateret til netværket. Med services som Managed LAN & WiFi får du netop dette – sikkerhed og forudsigelighed gennem et fuldt og stabilt administreret netværk.

Hvorfor skal man vælge administreret netværk?

Der er flere gode grunde til at vælge et administreret netværk fra en ekstern leverandør. Nedenfor præsenterer vi nogle af de største fordele:

Sikkert LAN til virksomheder

Med en administreret løsning som Managed LAN & WiFi sikres dit netværk gennem flere lag af beskyttelse, herunder avancerede firewalls og regelmæssige sikkerhedsopdateringer. Dette reducerer risikoen for cyberangreb og databrud betydeligt, hvilket er særligt vigtigt for virksomheder, der håndterer følsomme oplysninger.

Forudsigelige omkostninger

En administreret netværksløsning giver faste, forudsigelige omkostninger, hvilket gør det nemmere at budgettere. Virksomhederne slipper for store engangsinvesteringer i hardware og får i stedet en gennemsigtig prismodel, der inkluderer både udstyr og vedligeholdelse. Det betyder, at du kan bruge WiFi og LAN uden at skulle investere store summer.

Skalerbarhed og fleksibilitet

Virksomhedens behov kan ændre sig hurtigt, og med en administreret løsning kan netværket nemt skaleres op eller ned efter behov. Dette giver virksomheder mulighed for at vokse uden at bekymre sig om netværkets kapacitet. Skalerbarheden og fleksibiliteten gælder for hele netværket, det vil sige, både LAN og WiFi kan skaleres baseret på virksomhedens behov.

Enkel administration

Med et administreret netværk som Managed LAN & WiFi har virksomheder ofte adgang til en netværksportal, der giver fuld oversigt over netværkets ydeevne. Her kan man nemt overvåge brug, identificere flaskehalse og tilpasse indstillinger uden behov for intern teknisk ekspertise.

Fuld ekspertstøtte

En af de største fordele ved et administreret netværk for virksomheder er den kontinuerlige support fra et team af eksperter. Dette sikrer, at eventuelle problemer bliver håndteret proaktivt – ofte før de påvirker din drift. Med andre ord sørger en driftet WiFi-tjeneste eller LAN-tjeneste for, at du ikke behøver bekymre dig om netværksproblemer, da et eksternt supportteam tager sig af problemløsningen.

Lad GlobalConnect tage ansvar for dit netværk

Med Managed LAN & WiFi fra GlobalConnect får du en komplet netværksløsning, der giver dig mere end blot pålidelig tilslutning. Netværksløsningen sikrer, at din virksomhed har et sikkert, stabilt og højtydende lokalt netværk uden behov for store investeringer i udstyr eller IT-kompetence. Som førende leverandør i Nordeuropa tager vi fuldt ansvar for alt fra planlægning til drift med proaktiv overvågning døgnet rundt. Vores fremtidssikrede løsning understøtter de nyeste teknologier som WiFi6 og IoT og giver dig direkte adgang til ekspert kompetencer.

Tag kontakt og se, hvordan GlobalConnect som totalleverandør kan bidrage til effektivisering og forenkling af jeres netværksløsninger.

Udfyld kontaktskemaet nedenfor for at komme i kontakt med vores netværkseksperter i dag!